Props Estudi
Carrer d'Isaac Peral, 45 - 08224 - Terrassa - Barcelona
658330187

Presentació: 

Props Estudi és un espai de ioga i meditació petit i íntim que va obrir les portes el setembre de 2018. S'han especialitzat en l'enfoc restauratiu, i les classes són aptes per a tots els nivells, acostant el ioga a les persones que ho proven per primera vegada o fent-lo més profund per a aquells que ja tenen més pràctica.

A Props Estudi treballen de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creuen en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal.

 

Informació productes o serveis: 

Compten amb molt material per fer que les postures s'adaptin a tu, i no a l'inversa. El teu cos se sent segur, oferint un escenari de protecció perquè es relaxi i pugui beneficiar-se de tots els efectes que una pràctica completa t'ofereix.

A part de les classes grupals, es fan sessions individuals per a treballar temes concrets (lesions, estrès, ansietat, fibromiàlgia...).


Continguts de Props Estudi

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat