Ètic Advocats ofereix un 20% de descompte en la contractació de serveis jurídics o d'assessorament


Ètic Advocats és un despatx situat al centre de Terrassa que neix de la unió de tres advocades —Blanca Puig Buendía, Susanna Vilaseca Hoyas i Elisa Ochando Garzón-— col·legiades a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa i especialitzades en diferents branques del dret. La firma neix del nom “ètic”, referent a l’ètica, és a dir, la manera de ser i de fer que defineix en tot moment la seva trajectòria jurídica.

Si necessiteu ajut legal, aprofiteu aquesta promoció: Ètic Advocats us ofereix un 20% de descompte en la contractació de qualsevol servei jurídic o d'assessorament relacionat amb protecció de dades, família, divorcis, extincions de condomini, civil en general, successions, dret penal, mediacions...

Ah, i la primera visita és gratuïta per a qualsevol consulta en relació a les seves especialitats!

(La promoció és vàlida fins a 30 d'abril de 2016).

Condicions:

  • Per a poder accedir a aquesta promoció cal portar imprès aquest cupó o ensenyar-lo en pantalla de mòbil o tauleta tàctil.
  • Promoció no acumulable amb altres d’aquest comerç/professional.
  • Amb la comanda d’aquest cupó, els participants s'inscriuen automàticament al butlletí electrònic de connecTerrassa. Així mateix, passen a formar part de la base de dades de connecTerrassa i de les bases de dades segmentades que connecTerrassa gestiona per a cadascun dels seus comerços/professionals membres.
  • En compliment de la llei vigent, podran desapuntar-se de la base de dades de connecTerrassa sempre que ho desitgin enviant un mail a hola@connecterrassa.cat.
  • Per qualsevol dubte sobre aquest CUPÓ ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat o enviar-nos un Whatsapp al núm. 617.09.67.43, indicant a l’assumpte CUPÓ CONNECTERRASSA (i el nom del comerç/professional autor del cupó).
Comerç / Professional: 
Dates promoció: 
dilluns, 8 febrer, 2016 - 23:00 a dissabte, 30 abril, 2016 - 23:15

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat