Ètic Advocats
Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 19, 2n - 08221 - Terrassa - Barcelona
931283818 638829157

Presentació: 

Ètic Advocats és un despatx fundat el setembre de 2014. La firma neix del nom "ètic" referent a l'ètica, és a dir, la nostra manera de ser i de fer, i que defineix en tot moment la nostra trajectòria jurídica.

​La titular del despatx és l'advocada Susanna Vilaseca.

Som especialistes en DRET PENAL I PENITENCIARI, DRET PENAL DE MENORS, DRET DE FAMÍLIA, MEDIACIONS FAMILIARS, DRET CIVIL I PROTECCIÓ DE DADES.

Els nostres valors són la confiança, l'ètica, l'honestedat i la confidencialitat són valors que tenim integrats, els seguim durant cada cas i van més enllà de la finalització del servei.

Els nostres pilars bàsics en l'estudi i pràctica d'un cas són els valors, les normes i les finalitats, sempre atenent a les conseqüències jurídiques de tota actuació, així com proporcionar al client una informació adequada en tot el procés i la solució o possibles solucions al seu problema.

Som un equip adaptat a les noves tecnologies i com a valor principal oferim un tracte personalitzat al client, que en el moment que busca una solució al seu problema li facilitem la gestió d'aquest. Actuem amb plena transparència, i considerem indispensable mantenir al client informat en tot moment del seu cas.

 

Informació productes o serveis: 

Oferim solucions al problema que se li plantegi tenint de rerefons un assessorament integral d'altres problemes derivats i relacionats amb el problema principal. Per això comptem amb les nostres àrees d'actuació, que sovint s'interrelacionen entre elles i requereixen coneixements especialitzats concrets.

Garantim un tracte personalitzat i honest envers els nostres clients i estem enfocats cap a l'ús de les noves tecnologies per tal de poder facilitar-vos eines pràctiques per poder-vos atendre de la manera més pràctica i adequada al vostre cas concret. Proporcionem tota la informació per tal que es pugui valorar per part vostra totes les possibilitats i conseqüències, i considerem essencial donar al detall de tots els aspectes del vostre cas.

Treballem amb la consciència d'una acció responsable i un clar respecte a les obligacions, que com a professionals del sector jurídic ens comprometen, per garantir una pràctica conforme al codi ètic de la nostra professió.
Duem a terme un seguiment posterior a la finalització del procediment, per tots aquells aspectes que se'n puguin derivar o puguin sorgir.

ALTRES RECURSOS

A banda de l'equip del despatx, també comptem amb la col·laboració de professionals externs d'àmbits no jurídics, però relacionats amb cada àrea d'actuació concreta per poder donar un servei més adequat, ampli i integral a cada cas concret.

Es permet l’entrada de gossos al despatx. A ÈTiC Advocats son amics dels animals.


Continguts de Ètic Advocats

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat