5 llibres recomanats per Zona Feng Shui – Especial Sant Jordi


 • Etiquetes: Sant Jordi 2019 | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 15 abril, 2019 - 16:15

  Zona Feng Shui ens rovomana 5 llibres per – Especial Sant Jordi 2019.

  Feng Shui para todos és una guia clara i pràctica d’aquesta filosofia oriental, i ens transmet els seus principis fonamentals per aconseguir que l’harmonia i l’equilibri ens envoltin i ens proporcionin una vida satisfactòria i plena. Els capítols més pràctics, mitjançant casos reals i il·lustracions, ens donen consells i exemples per posar-los en pràctica i harmonitzar les diferents àrees de la nostra vida: com utilitzar els colors en la decoració del nostre habitatge, com treure el millor profit dels nostres llocs de treball, la importància dels materials i els mobles. M'AGRADA!


   

  La Numerologia Tàntrica és un estudi que aprofundeix en la manera de ser de la persona. Amb aquest sistema podem saber quins són els nostres aspectes inharmònics i les nostres qualitats innates per afrontar amb seguretat la seva incidència en el nostre camí evolutiu. M'AGRADA!


   

  Nova edició completament revisada d'aquesta obra excepcional. A les claus del zen el mestre vietnamita Thich Nhat Hanh explica el budisme zen amb una claredat i calidesa inigualables, omplint de gust i d'autèntic sentit del que en altres textos no són més que principis abstractes. El mestre comença relatant les seves primeres vivències en un monestir zen, per prosseguir explicant els elements centrals de la filosofia i de la pràctica del zen. Al llarg de l'obra fa especial èmfasi en conceptes tan fonamentals com l'atenció i la pràctica d'estar despert, i aborda qüestions de tanta actualitat com el conflicte entre tecnologia moderna i espiritualitat. M'AGRADA!


   

  También yo soy la Estrella és un llibre pràctic que pretén ajudar-nos en el camí cap al nostre auto coneixement. De manera fàcil i amena, i amb imatges que il·lustren les explicacions, aquest llibre ens inicia en un recorregut a través dels cinc elements de la medicina xinesa: Aigua, Fusta, Foc, Terra i Metall, definint de cadascun d'ells les emocions, els òrgans, els meridians, els sòlids platònics i els microorganismes que els corresponen. També a través d'aquesta lectura podrem saber com som i com actuem quan estem en equilibri i, per contra, com ens altera l'excés o el defecte de Yin o Yang en el nostre element, per a poder ser conscients d'això i rectificar o millorar. M'AGRADA!


   

  El Tao Te Ching (El llibre del sender), de Lao Tzu és una de les joies de la humanitat, un tractat ja clàssic sobre l'art de viure la vigència del qual s'estén fora de tot temps i lloc. La seva figura central - el Mestre - és un home o una dona que viu en harmonia amb el Tao, essència irreductible de l'univers i font de tota vida. El Mestre és, així, un exemple viu que ens ensenya no només a governar sàviament la nostra vida, sinó també a dirigir ja sigui un país, una empresa o una família. M'AGRADA!

  --

  ENTREVISTA | Meritxell Gerona (Zona Feng Shui): «Estem especialitzades en els estudis de Feng Shui, tant de la llar, com de les empreses i el personal».
   
  Participa al sorteig d'un ram de 12 roses personalitzat per Sant Jordi [Fupar]

  Veure Especial Sant Jordi 2019

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat