5 preguntes i 5 respostes sobre la nova temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa


 • Etiquetes: Sant Joan 2024 | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 28 maig, 2024 - 12:00

   

  Quines son les piscines municipals descobertes de Terrassa?

  Les Arenes, Sant Llorenç, La Maurina i Parc de Vallparadís.

   

  Quan s'inicia i quan finalitza la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa?

  El calendari d'obertura és del dissabte 22 de juny al diumenge 1 de setembre de 2024.

   

  Quines son les tarifes de preus d'enguany?

  • Entrada de 7 a 13 anys de matí o tarda: 2,50 €.
  • Entrada general de 14 a 64 anys de matí o tarda: 3,00 €.
  • Entrada general per a majors de 65 anys i persones jubilades de 2,50 €.
  • Entrada general per escoles i casals de 2,00 €.
  • Targeta multi-personal de 10 usos de 25 €.
  • Persones amb discapacitat igual o superior al 33%: 2,50 €. 

   

  On es poden comprar les entrades?

  Per fer més fàcil i àgil l’accés dels usuaris a les piscines municipals, les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web municipal amb tres dies d’antelació al moment en què es vulgui entrar a la instal·lació i a partir de les 21 hores. 

  A més, les entrades també es podran comprar a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.  

  Les persones que hagin adquirit una entrada prèviament i no puguin fer-ne ús, la podran anul·lar fins a dues hores abans del torn de bany que correspongui (màxim a les 8.30 hores en torn de matí i les 13.30 hores en torn de tarda). L’import de les entrades anul·lades passarà a un abonament moneder que podrà utilitzar-se en la compra de noves entrades. 

  D’altra banda, i com ja és habitual, de dilluns a divendres, es reservarà una part dels aforaments a garantir les activitats de casals d’estiu i campus esportius amb un terç de la capacitat disponible. 

   

  Quins horaris tindran les piscines?

  Horaris. S'establiran dos torns d'entrada per poder realitzar tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions i amb l'objectiu de facilitar l'entrada diària al màxim de persones posibles en horaris de 10.30h a 14.10h i de 15.30h a 19.10h.

  De dilluns a divendres un percentatge de les places queden reservades per atendre les peticions dels casals d'estiu i campus esportius. 

  Els vestidors i lavabos de les instal·lacions estaran oberts de 10:30h a 14:30h durant el matí i de 15:30h a 19:30h en horari de tarda per tal que els usuaris i usuàries disposin de temps per utilitzar aquests serveis un cop finalitzat l'horari de bany.

  El servei de guarda-roba estarà disponible únicament per dipositar objectes de gran volum com ara neveres portàtils, bosses amb menjar o cascos. En cap cas es podran guardar bicicletes, vehicles de mobilitat personal o similars, que tenen uns espais habilitats fora del recinte de les piscines. 

  Per garantir la màxima rotació del servei de Pícnic, caldrà reservar prèviament les taules per poder-ne fer ús a qualsevol de les quatre piscines municipals. Les reserves es podran fer aquesta mateixa pàgina i es podrà disposar de la taula durant un temps màxim d'una hora a escollir entre franges horàries disponibles ( de 11.00h a 12.00h; de 12.00h a 13.00h i de 13.00h a 14.00h durant el torn de matí o de 16.00h a 17.00h, de 17.00h a 18.00h i de 18.00h a 19.00h durant el torn de tarda)

  Els campus i casals d'estiu que tinguin intenció de fer ús de les piscines municipals hauran de fer la petició per la Seu Electrónica abans del 19 de maig. Passada la data indicada, només podran ser ateses si hi ha disponibilitat.

   

  Tota la informació, a la web de l’Ajuntament de Terrassa.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat