Alexandre Suárez (Espai GUT): «El que es pretén amb aquesta nova dinàmica grupal és permetre treure el que tens dins, amb una acceptació incondicional per part dels companys»


 • Etiquetes: Espai Gut, entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 13 febrer, 2019 - 18:30

  NOU PROFESSIONAL A ESPAI GUT

  El centre de psicologia Espai GUT (carrer del Pare Llaurador, 29) suma una nova incorporació. Es tracta d’Alexandre Suàrez, Health Coach, infermer d'atenció primària i terapeuta humanista. Organitzarà sessions grupals de creixement personal i benestar emocional. És expert en treballs grupals per a la salut i el benestar emocional i ens matisa que, perque tothom ho entengui, se’l podria considerar un “facilitador de canvis personals”.

  TALLERS GRUPALS

  Aquestes tallers grupals, tal i com ens comenta Alexandre Suárez «són dinàmiques basades en les persones. Per tant, són teràpies no directives, és a dir que no sóc jo qui marca les pautes del què s’ha de fer, són les pròpies persones que hi participen qui es relacionen amb els altres companys i tenen el control i la direcció de la teràpia».

  La principal meta d’aquest nou projecte que es farà a l’Espai GUT de Terrassa és ajudar a restaurar la relació humana d’una manera lliure, amb una autèntica comunicació de comprensió.

  Un punt molt important que destaca l’Alexandre Suàrez és que es tracta d’un taller on es pot compartir qualsevol vivència, des d’un malestar que s’arrossega, a un èxit o un fracàs, o simplement explicar el dia a dia. El que es pretén amb aquesta dinàmica és «permetre treure el que tens dins, sigui bo o dolent, amb una acceptació incondicional per part dels companys. En aquest taller no es reben consells ni crítiques. Es construeix una relació igualitària entre participant i terapeuta, on poder obrir-se als sentiments, una manera de trencar cuirasses», assegura Suàrez.

  Per altra banda, el nou professional de l’equip de psicòlegs d’Espai GUT explica que aquestes sessions “són un espai segur, no només per la confidencialitat de tot el que es comparteix, sinó perquè els judicis no hi tenen cabuda, i perquè “deixar sortir” el que tens dins és un exercici de creixement personal i d’enriquiment que ens allibera”.

  DIMECRES 20 DE FEBRER: XERRADA DIDÀCTICA

  Aquesta iniciativa encapçalada per Alexandre Suárez donarà el seu tret de sortida el proper dimecres 20 de març amb una xerrada didàctica que es farà al mateix centre (al carrer Pare Llaurador, 29).

  La xerrada, que porta per títol “Intel·ligència Emocional en Femení” i que començarà a les 19.00 h, tractarà temes com l’autoestima, la pau interior, la relació en plenitud, l’empatia, les habilitats assertives, l’autolideratge i el creixement personal.

  Més informació:

  Veure entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat