Alicia Cabanas Oltra - Apsyconet entra a formar part de connecTerrassa


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 14 gener, 2021 - 12:00

  La Comunitat d’empreses i professionals connecTerrassa segueix creixent. Fa pocs dies s’ha incorporat Alicia Cabanas Oltra - Apsyconet.

  Ofereixen assistència psicològica i psicoteràpia a adults i adolescents mitjançant el diàleg. La intervenció és totalment personalitzada, i es du a terme en un espai de calidesa i confiança on la persona pot iniciar el seu procés de canvi amb l'acompanyament professional que necessita. L'objectiu és assolir l'autonomia i sentir-se satisfeta amb la seva manera de viure la vida. 

  L'Alicia Cabanas Oltra va estudiar psicologia amb la finalitat de poder tenir eines per ajudar a les persones a superar moments difícils i a entendre alguns comportaments.

  Aplica terapia cognitivo conductual i en ocasions va a la teràpia breu que és quan se centren en un possible problema o preocupació. També recorre a la teràpia virtual i/o les tècniques d’EMDR per a superar traumes i dols (pèrdues).

  Informació serveis:

  • Teràpia individual, de parella i familiar.
  • Teràpia d’ansietat i estrès.
  • Suport psicològic personalitzat.

  Més informació:

  --

  Vols conèixer què és i com funciona connecTerrassa? Apunta't i t'ho explicarem!

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat