Avantatges de posar-se implants dentals [Odontomed Institut Dental]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 21 novembre, 2022 - 12:00

   

  OPINIÓ Odontomed Institut Dental | Cada dia sou més els que us plantegeu els avantatges de posar-vos implants dentals, i ens demaneu informació sobre aquest tractament que inclou multitud d'avenços importants en la salut dental. És habitual que al llarg dels anys es perdin peces dentals, i encara que es posposi el tractament, sempre arriba el dia que li hem de posar solució.

  La dificultat per menjar a causa de la manca de peces pot provocar problemes que a la llarga afectin el conjunt de la teva boca. Així mateix, també provoca la pèrdua d'os maxil·lar, desgasts i trencaments de les peces dentals, un deteriorament estètic i de vegades un desplaçament de la resta de dents.

  Encara que sempre hi hagi altres mètodes i alternatives, també es poden complementar, com ara col·locar una pròtesi removible o postissa. Tot i que a la nostra clínica dental ens decantem per l'implant, en molts casos per tots els avantatges que inclou.

  Permanents

  Els implants es converteixen en una solució fixa davant de la pèrdua de dents. Un cop col·locats, no interfereixen en la rutina diària i no requereixen ser retirats per dormir, com poden ser les dentadures postisses. Així mateix, són una solució perfecta a llarg termini.

  Naturals

  Les corones que incorporem sobre l'implant són estètiques i permeten aconseguir infinitat de tons semblants al color de les dents naturals. Així, no es diferencien de la resta de peces dentals de la boca. A més, els implants permeten al pacient fer accions quotidianes sense sentir que té sensacions diferents. Poden riure, mastegar o parlar de la mateixa manera que si ho fessin amb peces naturals.

  Assegurances

  El 85% de pacients que se sotmeten a aquesta cirurgia pot anar a treballar l'endemà, i la taxa d'èxit dels implants dentals se situa al 98%. És un tractament que assegura una alta possibilitat d'èxit, i especialment si ho fas a clíniques de confiança, com és Odontomed.

  No ocasionen danys

  La resta de peces dentals de la nostra boca romanen intactes si hi afegim un implant dental. Això és diferent de la col·locació d'un pont, ja que això obliga a tallar algunes peces dentals. A més, ajuda a conservar l'os, ja que el cargol s'insereix al maxil·lar i reemplaça l'arrel de la dent natural realitzant la seva funció.

  Permeten una bona higiene

  És una alternativa molt similar a les nostres peces dentals, per això el raspallat ha de ser el mateix. A més, recomanem incloure seda i esbandida. A diferència de les dentadures tradicionals, els implants són fixos i no cal treure'ls per netejar-los.

  Rendibles

  Aquest tipus doperació pot durar diversos anys. Tot i que generalment requereixi un esforç inicial superior, sobretot comparant altres alternatives, garanteix una alta rendibilitat amb el pas del temps. És una opció còmoda, duradora i natural que cap altre tractament no és capaç d'oferir.

   

  A Odontomed Institut Dental disposem d'especialistes que s'encarregaran d'oferir-te les millors garanties en el teu implant dental. Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat.

   

  Vull llegir el blog

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat