Campanya Renda 2015: Us presentem als professionals experts de connecTerrassa


 • Etiquetes: Renda | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 10 maig, 2016 - 18:45

  El 6 d’abril va començar el termini per a presentar telemàticament la Renda 2015, i la seva data límit és el 30 de juny, tenint en compte que per a totes aquelles declaracions amb resultat a ingressar i que vulguin domiciliar, l'últim dia per a fer-ho serà el 25 de Juny.

  Des de connecTerrassa us volem facilitar al màxim aquest tràmit. Per això us recordem que podeu contactar amb els quatre experts sobre el tema que hi ha actualment a la nostra Comunitat: Àbac Assessors, Activa Consultoria, Get a Partner i Grupo Cano.

  Àbac Assessors (Av. de Jaume I, 95, 1r).

  Qui són? És una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client [+ info].

  Campanya Renda 2015: A Àbac Assessors no són un despatx "rendista", són un despatx més adreçat a l'assessorament fiscal i empresarial, i l'enfocament que fan de la campanya és el d'assessorar-te amb la millor opció de la Renda (individual o conjunta) i també en totes les gestions relacionades amb l'Impost sobre Patrimoni; així mateix, també t'ofereixen serveis complementaris de revisió, segona opinió i consell professional sobre els productes d'inversió/estalvi que puguis tenir, per valorar si estàs obtenint la major rendibilitat. Amb els dubtes que planteja el nou sistema online Rentaweb, us recomanen consultar amb un assessor abans de confirmar. Com a mostra d'aquests dubtes, podeu consultar la Nota de Premsa de la APTTCB (Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears), que alerta al respecte de les mancances de l'esborrany i altres.

   

  Activa Consultoria (Carrer de Manresa, 68).

  Qui són? Amb una experiència de més de 20 anys assessorant empreses, va néixer amb l’objectiu d’acompanyar al client en la seva trajectòria empresarial, i ajudar-lo a créixer. La seva especialitat està en l'assessorament fiscal, laboral, financer i comptable d'autònoms, professionals, pimes i també recerca de l'optimització fiscal i de patrimoni de particulars. D'altra banda, també ofereixen tot un servei de consultoria tecnològica, buscant la solució més adequada als clients en funció de la seva mida i necessitats [+ info].

  Campanya Renda 2015: Fa pocs dies han publicat un article a la seva web on detallen informació sobre la Campanya de la Renda 2015, les novetats més destacades, quins avantatges té fer la declaració via web, com fraccionar... Consulta’ls abans de confirmar la teva renda pel Rendaweb, i aprofita el seu servei gratuït de saber si estàs o no obligat a fer la teva renda.

  Get a Partner (Carrer del Vall, 34, 3r 2a).

  Qui són? Get a Partner és una empresa de gestions, assessoria i consultoria, especialitzada a ajudar a petites i mitjanes empreses. Conjuntament amb el servei de gestoria incorporen assessorament utilitzant la informació per a prendre decisions i, així, recolzar en pensar més enllà, en el negoci [+ info].

  Campanya Renda 2015: Aprofitant les novetats d’aquest any sobre la renda amb el sistema Redaweb i, per tal que tant particulars com autònoms es puguin beneficiar de la potencialitat de connecTerrassa, han llançat la promoció "La teva Renda des de 40 euros". Per tots aquells que sol·licitin els seus serveis per a fer la declaració de la Renda entre el 5 i el 18 de maig i diguin que han vist aquesta promoció a connecTerrassa podran fer la declaració de Renda a Get a Partner des de 40 euros. Els seus experts de forma periòdica elaboren articles propis sobre diversos temes de negoci. Aquest mes, i donada la campanya de Renda, han publicat un article d'opinió on expliquen "Quines novetats trobem a la Renda 2015?".

  Grupo Cano (Ctra. de Montcada, 305).

  Qui són? Grupo Cano és una empresa familiar nascuda a Terrassa el 1985 especialitzada en serveis de corredoria d'assegurances (automòbils, llar, salut, vida, comerç, indústria, decessos, mascotes...), administració de finques i comunitats, assessorament fiscal i comptable i gestió de patrimoni immobiliari [+ info].

  Campanya Renda 2015: Fan assessorament i simulació de qualsevol declaració de renda sense compromís, és a dir, no cobren la declaració de la Renda si no acaba sent presentada, per tant, si una persona no té l’obligació de fer-la, no es presenta, i per tant se li fa un tràmit informatiu gratuït. Es dirigeixen a qualsevol persona que percebi qualsevol tipus d'ingrés, ja sigui una prestació, lloguer, empresa pròpia o aliena… El preu per declaració és de 35 euros.

  --

  Per a dubtes o més info, podeu enviar un correu electrònic a hola@connecterrassa.cat

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat