Campanya Renda 2017: Us presentem els professionals experts de connecTerrassa


 • Etiquetes: Renda | Temps de lectura: 4 minuts

  Estem de ple en el termini per a presentar la Renda 2017. Des de connecTerrassa us volem facilitar al màxim aquest tràmit. Per això us recordem que podeu contactar amb els professionals experts sobre el tema que hi ha actualment a la nostra Comunitat: Àbac AssessorsGet a Partner, Grupo Cano i AmbDret Advocats.

  Àbac Assessors (Av. de Jaume I, 95, 1r).

  Qui són? És una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client [+ info].

  Campanya Renda 2017: A Àbac Assessors no són un despatx "rendista", són un despatx més adreçat a l'assessorament fiscal i empresarial, i l'enfocament que fan de la campanya és el d'assessorar-te amb la millor opció de la Renda (individual o conjunta) i també en totes les gestions relacionades amb l'Impost sobre Patrimoni; així mateix, també t'ofereixen serveis complementaris de revisió, segona opinió i consell professional sobre els productes d'inversió/estalvi que puguis tenir, per valorar si estàs obtenint la major rendibilitat.

  Informació sobre la Renda 2017.

  Aquest any, a més, comptem amb la col·laboració de Mapfre, aprofiteu la promoció. Amb els dubtes que planteja el nou sistema online Rentaweb, us recomanen consultar amb un assessor, i recordeu, el 30% dels "esborranys" tenen errors. Com a recordatori a tenir en compte, no us oblideu del pla PIVE i si us han retornar diners de les clàusules sòl.

   

  Get a Partner (Carrer del Vall, 34, 3r 2a).

  Qui són? Get a Partner és una empresa de gestions, assessoria i consultoria, especialitzada a ajudar a petites i mitjanes empreses. Conjuntament amb el servei de gestoria incorporen assessorament utilitzant la informació per a prendre decisions i, així, recolzar en pensar més enllà, en el negoci [+ info].

  Campanya Renda 2017: El nostre enfocament de trobar sempre l'opció més beneficiosa per a l'empresari o el particular i a tenir una visió integrada de tots els aspectes presents i futurs , ens porta a assessorar-los en la millor opció en la seva declaració de renda i en altres decisions que l'afectin.

   

  Grupo Cano (Ctra. de Montcada, 305).

  Qui són? Grupo Cano és una empresa familiar nascuda a Terrassa el 1985 especialitzada en serveis de corredoria d'assegurances (automòbils, llar, salut, vida, comerç, indústria, decessos, mascotes...), administració de finques i comunitats, assessorament fiscal i comptable i gestió de patrimoni immobiliari [+ info].

  Campanya Renda 2017: Fan assessorament i simulació de qualsevol declaració de renda sense compromís, és a dir, no cobren la declaració de la Renda si no acaba sent presentada, per tant, si una persona no té l’obligació de fer-la, no es presenta, i per tant se li fa un tràmit informatiu gratuït. Es dirigeixen a qualsevol persona que percebi qualsevol tipus d'ingrés, ja sigui una prestació, lloguer, empresa pròpia o aliena… El preu per declaració és de 40 euros.

   

  AmbDret Advocats (Raval de Montserrat, 22).

  Qui són? AmbDret Advocats és un despatx multidisciplinar amb seus a Terrassa, Barcelona i Martorell que ofereix els seus serveis jurídics principalment a Catalunya. Actualment el despatx el componen quatre advocats, col·legiats exercents del Col·legi d’Advocats de Terrassa i Barcelona, la qual cosa permet un servei d’assessorament ampli, integral i personalitzat als seus clients en qualsevol àmbit del dret.

  La seva trajectòria es centra en l’assessorament proporcionant un tracte directe, immediat i personal als seus clients per tal d’oferir-los solucions adequades als seus interessos mitjançant un assessorament de qualitat, prestant especial atenció a un tracte personal basat en la confiança, la confidencialitat i un ètic exercici de la nostra professió.

  Campanya Renda 2017: A Ambdret Advocats estan especialitzats en diversos sectors del dret i no fan només una assessoria fiscal  que es limiti a omplir impresos administratius, sinó que ofereixen un assessorament fiscal integral, tenint en compte totes les situacions que poden afectar a la vostra posició tributària. També ofereixen serveis complementaris de planificació i previsió pel futur.

   

  --

  Per a dubtes o més info, podeu enviar un correu electrònic a hola@connecterrassa.cat

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat