CAPER, 20 anys oferint formació personalitzada per a estudiants de Primària, ESO, Batxillerat, Proves d'Accés, Cicles Formatius i alguns universitaris


 • Etiquetes: Extraescolars i tornada a l'escola 2023 | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 6 setembre, 2023 - 09:00

   

  El centre d'aprenentatge Caper fa 20 anys!

  CAPER (centre d'aprenentatge personalitzat) és un centre de reforç escolar i preparació de proves d'accés de Terrrassa. Des del 2003 Caper ajuda a 250 alumnes per curs a aprendre més i millor. Aquest setembre porten 20 anys oferint formació personalitzada per a estudiants de Primària, ESO, Batxillerat, Proves d'Accés, Cicles Formatius i alguns universitaris.

  Des d’un punt de vista metodològic, l’acadèmia s’enquadra dins de l’aprenentatge personalitzat o adaptatiu. Aquest enfocament és el més indicat per a aquells alumnes amb necessitats educatives específiques i com a complement de l’ensenyament lectiu-magistral que reben als centres formatius reglats.

  Cal destacar que el centre compta amb una gran varietat de perfil d'alumnes. Alguns d'ells presenten trastorns d'aprenentatge com TDAH, dislèxia o discalcúlia, i per això tenen professorat format i adaptat a les seves necessitats. D'altra banda, i cada vegada més, donen servei a alumnes de màxims, que són aquells que busquen l'excel·lència acadèmica tant durant l'etapa d'ESO i Batxillerat com quan es presenten a proves d'accés com les PAU o les PAP. Per aquest motiu, també hi ha part de professorat, que a més a més imparteixen classe a diverses universitats de Catalunya, doctorat i especialitzat en els àmbits que cobreixen.

  Durant aquest curs escolar organitzaran diverses activitats per celebrar els 20 anys que porten ajudant a molts alumnes de Terrassa, però també de Matadepera, Vacarisses, Rubí i Sabadell.

   

  --

  Més informació:

  --

  Extraescolars i tornada a l'escola 2023

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat