Caper: Vint anys d’un ensenyament personalitzat


 • Etiquetes: 20è aniversari Caper | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 16 octubre, 2023 - 09:00

   

  El mes de setembre de 2003 naixia Caper, un centre d’aprenentatge personalitzat, amb el reforç escolar i la preparació de proves d’accés com a pilars de la seva oferta. Des dels seus inicis, Caper ha treballat per trobar les necessitats de cada alumne per tal de dedicar l’energia, metodologia i il·lusió necessàries per ajudar-lo a progressar. Altres aspectes que són rellevants i que des d’aquest centre es promouen de manera primordial són l’actitud, la motivació i les tècniques d’estudi.

  L’equip del centre, amb més de vint professionals formats en la metodologia Caper i actius en les seves especialitats també fora del centre, el dirigeixen Pep Jornet, gerent i coordinador de Proves d’accés; Rosa Jornet, directora pedagògica i coordinadora d’ESO, Batxillerat, Cicles i Universitat; Núria Garcia, coordinadora de Primària; i Carla Serra, responsable de Màrqueting).

  A Caper, les classes poden ser particulars o en grups molt reduïts, cosa que possibilita aquesta personalització. Es treballa amb esquemes i altres tècniques d’estudi per simplificar la comprensió dels conceptes. Gràcies al fet que disposa d’un equip docent molt complet, a aquest centre es cobreixen totes les matèries, des de primària fins al segon curs de Grau universitari.

  Cal ressaltar que a Caper disposen d’un servei complementari de tutoria organitzativa o tutor per correu electrònic. A més, aquest curs s’ha previst impartir diversos tallers, com tècniques d’estudi, eines Google, orientació acadèmica, a diverses escoles i ajuntaments i ja han iniciat col·laboracions amb diferents establiments d’alimentació, lectura i esportius.

  Un centre preparat

  A més, és un centre preparat per atendre a l’alumnat amb trastorns d’aprenentatge com la dislèxia, el TDA o la discalcúlia. Altres serveis són Matemàtiques Innovamat amb professors especialitzats en la matèria, tallers temàtics a l’estiu creats pel mateix centre, i cursos online en format “classroom”. Caper, aquest curs, manté l’aposta per a la millora digital i per arribar a més sectors. Els horaris de Caper són, de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.45 hores i de 15.30 a 20.30 hores (excepte els divendres, que és fins a les 19.30 hores).

  --

  Més informació:

  --

  Redactor: Sergi Estapé.

  Especial 20è aniversari Caper

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat