Carme Castellano (Salón Herasis): "Aquesta és l'època estrella per a posar-nos guap@s tant per fora com per dins"


 • Etiquetes: Cuidem-nos per dins i per fora, entrevista | Temps de lectura: 5 minuts

  divendres, 28 maig, 2021 - 11:00

  ENTREVISTA | Salón Herasis és un centre de bellesa dirigit per personal amb més de trenta anys d'experiència. Va néixer amb la intenció de crear un lloc acollidor i familiar on poder relaxar-se i mimar-se. D'aquí prové el seu nom Hera, la deessa de la família.

  Entre els serveis que ofereixen, podem destacar el següents: Manicura | Manicura semipermanent | Pedicura | Pedicura semipermanent | Ungles acríliques | Ungles de gel | Ungles d’acrigel | Impressió d'ungles | Nail art | Depilació làser | Tractaments corporals | Tractaments facials | Làser de plasma | Higiene amb punta de diamant | Radiofreqüència | Microblading celles | Micropigmentació de celles, llavis i ulls | Micropigmentació paramèdica | Eliminació de tattos i micropigmentació amb remoure...

  Al capdavant d’Herasis hi trobem la Carme Castellano, amb qui hem parlat per a conèixer més detalladament els serveis que ofereixen, tant pensant en l’època estiuenca que tenim a tocar, com amb els canvis que hem viscut del adder any afectat per la Covid-19.

  —Carme, arriba el bon temps, els dies s’allarguen i ja toca pensar en l’estiu. A Herasis oferiu serveis especialment destacats per aquesta època de l’any com la dieta Detox. Explica’ns en què consisteix i a qui li pot interessar.

  És una dieta adaptada a la clienta segons la seva situació actual de feina, estat de nerviós i/o ansietat i sobretot per a depurar els excesos que s’han pogut fer durant aquests últims mesos pel tema de la pandèmia.

  Treballem a nivell extern amb un tractament detox a base de píling exfoliant corporal natural, envoltura detox amb productes depuratius com la carxofa i un massatge drenant amb un producte també a base de components que activen circulació i drenants.

  A nivell intern oferim unes pautes d'alimentació que ens ajuden amb el tractament de cabina, així com una beguda de carxofa per desinflamar el fetge i la retenció de líquids.

  És una dieta apta per a tothom ja qué es una manera de preparar el cos per rebre el sol com correspon i evitar possibles efectes no desitjats.

  —Quins altres serveis d’entre els que trobem a Herasis són dels més sol·licitats en aquesta època de l’any?

  Aquesta és l'època estrella per a posar-nos guap@s tant per fora com per dins. El que més ens demanen són les pedicures que ara també les acompanyem amb el servei de reflexología per oferir un servei complert i molt recomanable pels nostres peus i estat anímic en general.

  Uns dels altres serveis que ara també estem treballant molt són els tractaments d’aprimament i remodelació corporal. Aquests serveis els fem convinats amb radiofreqüència i cavitació, també treballem amb la presoteràpia que ens ajuda a drenar els líquids que després de cada sessió hem d'eliminar del nostre organisme. Així cada sessió consta d'una part d'aparatologia i una altra de drenatge manual o amb presoteràpia.

  Les dietes i els tractaments alternatius com la reflexologia i l'auriculoteràpia ens ajuden també a que els resultats siguin un èxit.

  —Com a Herasis —centre de bellesa ubicat al carrer d’Iscle Soler, 2, en ple centre de Terrassa— com heu viscut el darrer any, afectat de ple per confinaments, canvis d’horaris, tocs de queda, canvis d’hàbits de consum…?

  L’últim any ha estat dur. De sobte et trobes tancat i a casa sense saber que està passant, t’entra por pel virus, por de com pagaràs si no tens ingressos, por a un món de sobte capgirat... en general es pot traduir tot a por. Quan tornes a obrir veus que tot ha canviat, noves mesures de seguretat molt més exigents de les que estàvem acostumats, clients entristits, amb molta ansietat, estat anímic apàtic i que a dia d’avui encara perdura.

  Com negoci ha estat molt dur econòmicament, hem hagut de lluitar i seguim lluitant el que mai ens haguéssim imaginat.

  Els ajuts que tant es comenten són per riure. Te'n donen una de freda i tres-centes de calentes. Però la sort que si que he tingut és amb els propietaris del local, que s’han portat molt bé, encara hi ha gent bona al món!

  Això encara no ha acabat, però sembla que les aigües es van calmant en relació a la pandèmia. El que si ens queda és molta feina encara per davant, per reconstruir les ruïnes que ha deixat el terratrèmol inclòs la recuperació del desànim de les persones, però tinc clar que d’aquesta ens en sortirem més enfortits.

  —I, tornant al serveis que oferiu, relacionats amb aquesta època tan convulsa que hem viscut i estem vivint, quins tenen més demanda i per què?

  Actualment treballem tots els serveis d’estètica, tant facials com corporals, ja qué són en conjunt com un bálsam d’ànims i una manera de agrair-nos que estem lluitant per superar aquesta època tan difícil.

  Els massatges cervicals i facials, entre d’altres, potser són els que més ens agraeixen les nostres clientes, ja que els ajuda a baixar el nivell d’ansietat que tant ens envaeix avui en dia a conseqüencia de la pandèmia.

  Més informació:

  Especial "Cuidem-nos per dins, cuidem-nos per fora"

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat