Colònies d'estiu en anglès amb Tweed Idiomes


 • Etiquetes: Casals d'estiu 2020 | Temps de lectura: 1 minut

  dimarts, 24 març, 2020 - 12:00

  [Quins cursos i casals ofereix Tweed Idiomes aquest estiu? [Tweed Idiomes]]

  Aquest estiu, Tweed Idiomes organitza colònies d'anglès per a nens/es i joves. Les estades a l'estranger permeten desenvolupar les aptituds lingüístiques de l'idioma, sobretot en el seu aspecte de comprensió i fluïdesa verbal. L'alumne utilitza la llengua com un mitjà de comunicació real per conèixer gent nova i interactuar, fet que n'enriqueix el seu ús pràctic. Al mateix temps, és una oportunitat per poder descobrir una nova cultura, fer amics internacionals i crear vincles amb el país que s'ha visitat.

  Ja podeu fer les vostres inscripció! Seguiran pendents de l’evolució de la COVID-19 i de les indicacions de les autoritats sanitàries.

  EASTBOURNE COLLEGE

  Estudiar a l'Eastbourne College és una experiència única. L'alumne no simplement aprendrà a desenvolupar-se en anglès, sinó que gaudirà de l'esport i l'art per igual. Una oportunitat genial per fer amics! A més, Eastbourne és una ciutat costanera espectacular i amb molta història, motius per convèncer a qualsevol.

   

  FUN CAMP - MULTIACTIVIDADES PRO

  El Fun camp és el campament més dinàmic, divers i polihédrico de Tweed Idiomes. Va destinat als campers que no tinguin clar que volen enfocar la setmana en un sol projecte / temàtica sinó que prefereixen picar una mica de diferents continguts i activitats molt diverses i apassionants.

   

  British Summer Eastbourne College by connecterrassa on Scribd

   

  British Summer Fun Camp Multiactividades Pro by connecterrassa on Scribd

  -

  Més informació:

  Casals Estiu 2020

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat