Com pot ajudar-nos l'ozonoteràpia? [CEMU Centre Mèdic Utset]


 • Etiquetes: medicina | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 1 abril, 2021 - 12:00

  CEMU Centre Mèdic Utset ens expliquen en aquest article, en què consisteix la TERÀPIA amb OZÓ:

  Una de les funcions principals de la sang és fer que l'oxigen pres pels pulmons i nutrients circulin per l'organisme i arribin a tots els teixits del cos. Amb l'ozonoteràpia s'aconsegueix potenciar aquesta funció.

  L'ozonoteràpia també es pot utilitzar de manera preventiva en persones que gaudeixen d'una bona salut i que desitgen conservar-la, ja que realitza una neteja de tots els residus metabòlics tòxics que s'acumulen amb el pas del temps i que poden ser responsables de causar malalties i de l'envelliment (a aquests tractaments se'ls coneix com a antienvelliment o antiaging).

  L'ozonoteràpia condueix a una millora significativa general de molts processos fisiològics de l’organisme, millora la qualitat de vida i la capacitat de treball.

  El tractament amb ozó, compensa i retarda el deteriorament que es va produint a l’organisme com a conseqüència del seu envelliment natural. Els seus efectes són duradors en el temps i no presenta efectes col·laterals.

  És un tractament ambulatori, amb un alt percentatge d’èxit quan està ben indicat. Al sortir el pacient pot continuar fent la seva activitat habitual i no té els inconvenients de la cirurgia. No té efectes secundaris.

  Les propietats de l'ozonoteràpia són les seguents:

  Aplicacions de la medicina regenerativa:

  #CuidemLesTevesCellules

  --

  CEMU Centre Mèdic Utset

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat