Com tractar les càries en els nens amb dents de llet [Odontomed Institut Dental]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 31 octubre, 2022 - 09:00

   

  OPINIÓ Odontomed Institut Dental

  Et preocupa la salut dental del teu fill? Si és així, no estàs sol. Segons un estudi publicat per l'Organització Mundial de la Salut, gairebé un terç dels nens de sis a catorze anys dels països desenvolupats tenen càries. És un problema de salut important i és una cosa que pots ajudar a prevenir prenent mesures per cuidar les dents del teu fill.

  Afortunadament, hi ha moltes maneres d'ajudar el teu fill a mantenir unes dents sanes. Una de les coses més importants que pots fer és ajudar-los a fer revisions dentals periòdiques. Si observes algun símptoma de càries, no dubtis a portar el teu fill a un dentista. Poden fer un examen dental, un pla de tractament i fins i tot empastar les càries que trobin.

  Feu el que feu, tingueu paciència i recordeu que cuidar les dents del vostre fill és un viatge que us ajudarà a tenir unes dents sanes per a tota la vida.

  Són les dents de llet susceptibles de patir càries?

  Si, les dents de llet són susceptibles de patir càries. De fet, la càries és el problema dental més comú als nens, i representa més del 50% de totes les visites al dentista.

  Quins són els riscos de la càries a les dents de llet?

  El principal risc a les dents de llet és que pot provocar càries. Les càries són espais oberts a les dents on poden créixer bacteris. Amb el temps, això pot fer que les teves dents perdin l'esmalt (la capa exterior que cobreix els ossos de la dentina), cosa que pot provocar càries i fins i tot la pèrdua de la dent.

  Com es pot prevenir la càries a les dents de llet?

  La millor manera de prevenir la càries a les dents de llet és cuidar la salut bucal del teu fill des del principi. Això significa raspallar-se i fer servir el fil dental amb regularitat, i evitar els aliments i begudes ensucrats.

  Quan han de començar a anar al dentista els nens amb dents de llet?

  Hi ha diverses raons per les quals és important que els nens acudeixin al dentista de seguida. D'una banda, les dents dels nadons encara s'estan formant i poden quedar fàcilment impactades, que és quan les dents s'embussen al conducte radicular i requereixen una extracció dental. A més, les dents de llet solen ser propenses a la càries, i els pares no solen pensar a comprovar-ho fins que és massa tard.

  L'absència d'unes poques càries pot provocar problemes en el futur, com ara sensibilitat als aliments i begudes calentes i fredes, anomalies estructurals a les dents o fins i tot problemes generals de salut dental.

  Conclusió

  Si el teu fill és menor de sis anys i té dents de llet, ha d'acudir al dentista si té algun dels problemes següents: dificultat per mastegar, càries recurrents o dolor en mastegar.

  A l'Institut Odontomed entenem que els pares volen el millor per als seus fills i volem facilitar-los al màxim l'atenció dental que necessiten. Per això oferim serveis dentals per a nens, incloent revisions i tractaments per a les dents de llet. Així que no esperis: programa una cita amb el nostre equip avui mateix.

  Vull llegir el blog

  __________

  Informació complementària:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat