connecTerrassa i el Servei d’Assessorament Lingüístic... de rodatge! [CNL Terrassa i Rubí]


 • Etiquetes: CNL de Terrassa i Rubí | Temps de lectura: 3 minuts

  dimecres, 25 novembre, 2020 - 12:00

  Marc Roca, sobre el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) de Terrassa: “No només el recomanaria, sinó que el fomento!”

  Amb aquestes paraules tan eloqüents acabàvem fa uns dies la gravació d’una entrevista al Marc Roca, gerent de connecTerrassa, per al tercer vídeo de la campanya promocional a les xarxes del Servei d’Assessorament Lingüístic.

  Encara no has vist el primer...?

  vídeo promocional

  L’objectiu de l’entrevista era donar a conèixer l’experiència de col·laboració entre connecTerrassa i el SAL al llarg dels últims cinc anys, nascuda de la voluntat de connecTerrassa de CONNECTAR empreses i serveis:

  “El nostre paper ha sigut d’informació, de comunicació, de difusió, d’altaveu d’aquest Servei. I per tant creiem que aquí hi guanya tothom, el win-win: el Servei d’Assessorament Lingüístic hi guanya perquè té molta més difusió a través de connecTerrassa i les empreses hi guanyen perquè tenen un servei nou que pel seu compte potser no haurien descobert.”

  En l’origen d’aquesta necessitat, el Marc comenta que “el que he detectat és la utilització poc bona del català en les comunicacions dels comerços i les empreses”. Conscient que “l’idioma és un punt de QUALITAT, sigui l’idioma que sigui”, va apostar des del principi per oferir el servei de revisió de textos en català a les empreses associades.

  De l’experiència, destaca:

  “Ha sigut un servei molt fàcil, molt àgil i amb una comunicació constant, que ens ha permès arribar a tenir una quantitat important d’empreses de connecTerrassa que utilitzen el servei d’assessorament lingüístic.”

  I també:

  “Una de les coses que m’agrada ressaltar és, a part de la qualitat del SAL, la rapidesa. Nosaltres treballem molt amb temes de rapidesa i quan una empresa demana el servei de correcció lingüística en 24-48 h el té fet. I això és excel·lent, perquè treballem al ritme del s. XXI i això és important.”

  Per part del SAL, corroborem que l’experiència de col·laboració amb connecTerrassa ha estat molt interessant i profitosa, ja que ens ha permès donar-nos a conèixer a moltes empreses i serveis, i fer, així, que puguin comunicar de manera eficaç, publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat

  Si encara no ens coneixeu i voleu saber què us podem oferir, poseu-vos en contacte amb nosaltres a assessorament.terrassa@cpnl.cat i us atendrem amb molt de gust.

  I, per descomptat, gràcies, Marc, per aquests cinc anys de treball compartit i pel teu testimoni!

  --

  Aquesta entrevista la vam gravar a L’Estudi Coworking, una de les més recents empreses associades a connecTerrassa, que disposa d’unes magnífiques instal·lacions de lloguer d’espais de coworking i, també, d’un estudi fotogràfic. Des d’aquí aprofitem per agrair a la seva propietària, la Mireia Izquierdo, la cessió desinteressada de l’espai i els materials, i el seu tarannà obert i col·laborador. Ens hi vam sentir com a casa!

  --

  Enllaços relacionats:

  Més informació:

  Centre de Normalització Lingüística Terrassa i Rubí

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat