Curs Bàsic a Gestalt Integrativa 2023-24 [Institut Integratiu vallès]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 4 abril, 2023 - 16:45

   

  Gestalt és: “L'actitud bàsica de valorar el present i la presència, l'atenció i la responsabilitat”. Claudi Naranjo.

  La formació s’estructura en un curs bàsic dun any i un curs superior de dos anys. L’escola també ofereix l'opció de fer supervisió grupal en diferents horaris i diversos cursos de Postgrau (Coaching, PNL, Gestalt Infantil i Adolescència i Constel·lacions Familiars).

  La formació es dirigeix a aprofundir en els continguts de la Gestalt i en el treball personal de cada alumne, atès el que és essencial en aquest enfocament, de la relació interpersonal i el propi autoconeixement del terapeuta.

  Els objectius principals són adquirir la capacitació teòrica de Teoria Gestalt, el treball personal i terapèutic segons aquest model i l'experimentació i la vivència dels temes principals de l'enfocament Gestalt.

  • Format del curs: un cap de setmana al mes.

  • Horari: divendres de 18.00 a 22.00 h, dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h i diumenge de 10.00 a 14.00 h, més stage al juliol.

  • Inici: 27 d’octubre.

  A qui li pot interessar?

  —A tota persona que vulgui fer una feina personal des d'aquest enfocament.

  —Als professionals d’ajuda o estudiants (psicòlegs, terapeutes, metges, educadors, assistents socials, infermers, comunicadors, assessors, coaches…).

  —A persones que vulguin complementar la pràctica espiritual o meditativa independentment de la seva orientació.

  L’escola té com a principal valor la qualitat i àmplia experiència de l'equip (una mitjana de 20 anys als tutors i més de 30 anys als talleristes). L’equip s'ha gestat i desenvolupat a partir del treball de Claudio Naranjo, que és la seva principal font de transmissió.

  Institut Integratiu Vallès

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat