Descobreix l’art de la medicina regenerativa [CEMU]


 • Etiquetes: connecTerrassa al Diari de Terrassa | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 1 març, 2024 - 12:15

   

  Sorgeix una llum d’esperança per a tots aquells que busquen una atenció mèdica més allunyada del convencionalisme. El Centre Mèdic Utset destaca pel seu enfocament integral i personalitzat, aprofitant l’enorme capacitat de reparació del nostre organisme.

  Des de l’adopció de la medicina regenerativa, el CEMU ha marcat una diferència clara en el tractament de patologies com l’artrosi o l’artritis. A diferència dels mètodes convencionals, centrats en la supressió de símptomes, la seva metodologia abraça els mecanismes naturals de reparació i regeneració del cos, estimulant a una recuperaciómés completa i duradora.

  L’ozonoteràpia també emergeix com un dels serveis estrella del centre. L’ozó ofereix una resposta molt positiva per lluitar contra certes malalties sense tractament específic, amb beneficis notables com la millora de la circulació i la reducció de la inflamació.

  L’atenció no es limita només als tractaments mèdics, sinó que s’estén a la nutrició i dietètica. Al CEMU avaluen les necessitats individuals de cada pacient per dissenyar plans més precisos i efectius.

  En l’àmbit de la medicina estètica, el centre destaca per les seves tècniques avançades i una visió subtil i natural de la bellesa. 

  --

  El centre mèdic està situat a la plaça del Comte Guifré, 1 i el seu número de telèfon és el 93 788 53 95.

   
  --
   
  Text i fotos: redacció del Diari de Terrassa.
   
  Publicat al Diari de Terrassa l'1 de març de 2024
   
   

  connecTerrassa al DT

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat