Dr. Miquel Utset: "Aconsellem un tractament preventiu per al COVID-19 de 4 setmanes" [CEMU]


 • Etiquetes: medicina | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 15 desembre, 2021 - 12:00

   

  Informació sobre OZÓ i Sistema Immunitari

  Com en qualsevol altra infecció el sistema immunitari humà reacciona davant les infeccions amb diferents 'armes' i en diferents etapes. Encara falta molta informació sobre com es desenvolupen les infeccions i com actua el sistema immunitari, però sí se sap que controlar la reacció del sistema immunitari és una de les claus en la lluita contra les infeccions i, a més, que les persones amb sistemes immunitaris deficitaris tenen més dificultat per combatre'l.

  Està provat que la majoria de problemes per infeccions  es deuen al caos que els virus o els microbis provoca en el sistema immunitari, i no a el dany causat pel patogen en si.
   

  Com treballa l’ozonoteràpia? 

  Segons les primeres investigacions, els pacients amb un sistema immunitari debilitat són les que presenten una resposta immunològica més agressiva.

  Degut a les propietats de l’ozó com l’augment de l'activitat del sistema immunològic, la millora de l'oxigenació dels teixits o la reducció de la resposta inflamatòria s’està mostrant molt eficaç com a mesura de prevenció per infeccions.  En la nostra experiència  el nou protocol de 4 setmanes es mostra molt efectiu  com a mesura de prevenció.

  --

  Més informació:

  --

  També et pot interessar:

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat