Dr. Miquel Utset (CEMU): “La solució al dolor és a les nostres pròpies cèl·lules”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 5 febrer, 2020 - 09:30

  Una de les preocupacions del doctor Miquel Utset (CEMU Centre Mèdic Utset) des que va iniciar la seva carrera mèdica ha estat trobar solucions als problemes de dolor que fins ara només es tractaven amb antiinflamatoris o amb cirurgia. I es va quedar impressionat a mesura que anava coneixent millor la capacitat de regeneració del cos humà. Va veure que la solució es trobava en la capacitat regenerativa del mateix organisme. Per això sempre ha investigat i ha utilitzat teràpies que regeneressin els teixits, que fossin alternatives a la cirurgia, com les bioestimulines i l'ozonoteràpia, i des de fa més de 10 anys treballa la Medicina Regenerativa.

  Per què va triar aquesta especialització?

  És el futur de la medicina fet realitat! Són tractaments poc invasius (és a dir, sense cirurgia) i autòlegs (del mateix pacient), que regeneren i aprofiten la capacitat del nostre organisme per curar algunes patologies. No tenen efectes secundaris adversos ni rebuig i, sempre que estiguin ben prescrits, tenen un alt grau d'efectivitat.

  Quines són les aplicacions principals?

  Les que tracten molèsties a les articulacions degudes a l'artrosi o l’artritis, així com les que afecten teixits tous, com les lesions als tendons i les musculars.

  I quins tractaments o teràpies utilitzen?

  Disposem de diversos graus de tractaments, que tenen diferent potència terapèutica, i que s'apliquen amb coherència amb el nivell de la lesió, que pot ser lleu, moderat o greu, perquè es necessita frenar la degeneració dels teixits o del cartílag per recuperar la mobilitat i el funcionament de l'articulació.

  Més informació:

  Veure més entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat