El 13è Torneig Hockey Solidari tindrà lloc el diumenge 4 de juny al Club Egara


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 7 febrer, 2023 - 09:00

   

  Hockey per Terrassa | La comissió organitzadora del Torneig Hockey Solidari ja ha començat a treballar en el disseny d’una nova edició de l’esdeveniment que torna al seu club bressol el club Egara i se celebrarà el diumenge 4 de juny. Aquest any el torneig se tindrà lloc en diumenge, per a una major comoditat dels participants i per aconseguir així una major participació.

  Relleu de la junta directiva

  La primera acció de l’equip del Solidari ha estat procedir al relleu en la junta directiva de l’Associació Torneig Hockey Solidari, la composició de la qual queda de la següent manera:

  • President - David Estany
  • Vicepresidenta - Mònica Arch
  • Presidents honorífics i relacions institucionals: Carmen Mas i Ivà Morcillo
  • Vocals: Xavi Mampel, Anna Soler, Anna Bosch, Vicens Calvó i Santi Sanchez

  Convocatòria per a presentar projectes

  Des del passat 19 de gener és obert també el procés de selecció de projectes beneficiaris del 13 THS. En aquest sentit, totes aquelles associacions i col·lectius que treballin en iniciatives que tinguin els nens i nenes de Terrassa o Matadepera d'entre 0 i 16 anys com a protagonistes, poden presentar un projecte concret d'actuació per a ser una de les escollides com a destinatària de la recaptació.

  D'entre les candidatures presentades es triaran tres projectes. Així mateix, es poden presentar candidatures de projectes d'ajuda al Tercer Món, dels quals se n’escollirà un. La data límit d'admissió de projectes és el diumenge 19 de febrer de 2023.

  Un referent de la solidaritat

  L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

  Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en el hockey, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions de hockey, pàdel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

  L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.

  Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.

  --

  Hockey per Terrassa és una societat civil particular constituïda el 7 de març de 2011, arran d’un conveni de col·laboració per a la projecció del hockey entre els clubs terrassencs amb representació a la Divisió d’Honor —Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa— signat el 6 de juliol de 2010. L’1 de gener de 2017 s’hi va afegir el Línia 22 HC i, per tant, Hockey per Terrassa en l’actualitat representa la suma dels quatre clubs de hockey de la ciutat.

  Té per objectius potenciar i millorar el hockey terrassenc establint un model de col·laboració únic amb la ciutat i el món empresarial, però mantenint sempre la independència dels clubs i la rivalitat esportiva sana que ha omplert d’èxits les seves vitrines.

  Informació sobre els seus serveis: 

  • Difusió de les activitats de hockey que se celebren a Terrassa.
  • Cerca de patrocinadors per als clubs de hockey de Terrassa.
  • Coordinar diferents actuacions que es duen a terme conjuntament amb els clubs.
  • Disposen d’una pàgina web i perfils a les diferents xarxes socials.

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat