Especial casals d'estiu: us proposem 6 casals per als nens i nenes de Terrassa


 • Etiquetes: casals d'estiu, campaments d'estiu | Temps de lectura: 9 minuts

  dijous, 12 maig, 2016 - 16:30

  MONOGRÀFIC CASALS D'ESTIU | L'estiu s'aproxima i aviat finalitzaran les classes de l'escola. És temps, doncs, de decidir què podran fer els nostres fills aquest estiu per passar unes vacances inoblidables, durant les quals puguin aprendre, compartir experiències i passar-ho fenomenal. Enguany són moltes les possibilitats que ofereixen els diversos centres lúdics i educatius que hem escollit i que destaquem tot seguit.

  Us oferim 6 propostes perquè pugueu triar l'opció que més us agradi o que s'adapti millor a les vostres necessitats i a les dels vostres fills!

  El Club 3 Generacions prepara l'esplai d'estiu amb diverses activitats, des del 22 de juny fins al 29 de juliol. Si us hi apunteu ara, a més, teniu 4 setmanes al preu de 5!!

  A l’esplai es divertiran alhora que aprendran: manualitats, experimentació, TIC’s (amb ordinadors), l’hora del conte, jocs de lògica...

  A més a més:

  • Si hi apunteu 2 germans o més, tindreu un descompte del 10% en cada contractació.
  • Si sou client del Club i hi porteu un amic que no sigui client, tindreu un cupó del 20% de descompte del que ell s'apunti, aplicable en la vostra inscripció (d'igual durada o més). Per exemple: si el vostre amic contracta 5 setmanes, a vosaltres se us descomptaran 49 euros de l'esplai de 5 setmanes, amb un cost final de 196 euros
  • La 6a setmana contractada té un preu de només 40 euros!

  Freedom Matadepera

  L'escola de dansa Freedom Matadepera (C/ Ignaci Iglesias, s/n) ofereix un casal d'estiu per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys en un ambient adequat i tranquil a càrrec de monitors qualificats i amb una llarga experiència en el món de l’educació en el lleure i infantil. Seran 7 setmanes de jocs (tant a l’aire lliure com en espais tancats), manualitats, tècniques de plàstica, lectura i elaboració de contes, jazz, hip hop, psicomotricitat, acrobàcies, sessions de deures, teatre, jardineria, sessions de maquillatge…. Hi haurà de 30 a 40 places. El preu (45 euros per setmana) inclou el material necessari per a dur a terme les activitats programades i una assegurança de responsabilitat civil.

  El Casal començarà el dilluns 27 de juny i finalitzarà el divendres 9 de setembre. L'horari és de 8.00 a 14.00 h, i es farà a les instal·lacions de la Llar d’Infants Sagrada Família. Us hi podeu inscriure des de l'1 de maig fins al 24 de juny a les instal·lacions de Freedom Escola de Dansa (Llar d'Infants Sagrada Família), o a través de l'adreça de correu electrònic alejandra_0984@live.com.

  • Nanüts (Carrer de Vallhonrat, 31)

  A Nanüts torna el Campus Creatiu per a nens i nenes a partir de 6 anys, del 22 de juny a l'1 de juliol, amb activitats de 9.00 a 13.00 h i amb opció de servei d'acollida a partir de les 8.30 h i fins les 13.30 h, inclòs en el preu. Al Campus Creatiu es realitzaran diferents activitats per al foment de la creativitat. Els vostres fills es divertiran cuinant, pintant, fent modelatge, estampant, ... i a més, ballaran, construiran els seus propis jocs, i es disfressaran... 

  Preu: 20 euros per dia o preu especial de 125 euros per 7 dies (places limitades).

  Inscripcions: www.nanuts.com/agenda/
   
   
  • Obbal (Carrer d'Irineu, 1)

  Aquest estiu Obbal ha programat tres cicles de tallers d'escriptura per a nens i nenes d'entre 5 i 11 anys. Cada cicle anirà adreçat a una franja d’edat determinada i consistirà en diversos tallers que tindran lloc durant els mesos de juny, juliol i setembre en dues franges horàries:

  • Matins: entre les 9.30 i les 13.30 h.
  • Tardes: entre les 16.30 i les 19.30 h.

  Els tallers tindran una durada i una temàtica diferent en funció del cicle i de l’edat dels nens inscrits:

  • TALLERS DE PRIMERS TRAÇOS (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de P5 d'Educació Infantil, on treballarem de manera lúdica les bases de l'escriptura potenciant el treball manual. Entre d’altres aspectes incidirem en l'orientació espacial, la coordinació motora, la motricitat gruixuda i fina, la memòria, la direcció dels traços a la lletra de pal i com agafar el llapis i seure correctament. Durada dels tallers: una hora. Preu: 12 euros / taller (material inclòs).
  • TALLERS DE LLETRA LLIGADA (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de primer a tercer d’Educació Primària, on treballarem exclusivament l'escriptura amb lletra lligada: la forma i la dimensió de les lletres, les unions entre lletres, les zones que ocupa cada lletra al text, la direcció i el moviment de l'escriptura, així com diferents eines que els ajudaran a adquirir fluïdesa i llegibilitat a l'escriptura. Durada del tallers: una hora i mitja. Preu: 15 euros / taller (material inclòs).
  • TALLERS D'ESTRUCTURA I ORGANITZACIÓ DE L'ESCRIT (*): Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de quart a sisè de Primària, on treballarem diferents tècniques per millorar la lletra i la presentació dels deures i/o feines: els nens aprendran a identificar els marges de l'escriptura i els espais del full, a respectar les dimensions de les lletres, a situar el paper, la mà i el cos correctament, i a fer presentacions amb bona lletra i amb una estructura organitzada i neta. Durada dels tallers: dues hores. Preu: 20 euros / taller (material inclòs).

  (*) A cada cicle, recomanem assistir a un mínim de tres tallers per tal d'assimilar correctament els coneixements adquirits. S’aplicarà un descompte del 15% per a la realització de tres tallers i un 20% de descompte si es fan quatre o més tallers.

  Per a qualsevol consulta i/o informació detallada sobre el contingut dels tallers, horaris, disponibilitat i altres descomptes aplicables, truqueu al telèfon 630141318 o envieu un correu a grafologia@obbal.com.

  Formulari web: http://www.obbal.com/cat/contacte/

   

  T’agradaria aprofitar les vacances d’estiu perquè el teu fill entri en contacte amb l’anglès d’una forma viva i dinàmica? Que millori en fluïdesa sense adonar-se’n mentre es diverteix? Del 27 de juny fins al 29 de juliol, Tweed Idiomes organitza campaments per setmanes, en què els nens i les nenes d’entre 4 i 11 anys podran entrar en contacte amb la llengua anglesa. Des de la seva arribada a les nou del matí fins a la una del migdia, cada grup de nens estarà acompanyat en tot moment del seu monitor, que serà l’encarregat de fer que es comuniquin en anglès durant les diferents activitats.

  Es vol aconseguir que la canalla s’acostumi a entendre l’anglès, que els nens perdin la por, guanyin confiança i comencin a comunicar-se de manera natural i divertida, fent tallers de cuina, manualitats, gimcanes, jocs, etc.

  Enguany, aprofitant que és any olímpic i coincidirà amb els Jocs Olímpics de Rio, cada setmana es viatjarà a un continent diferent, i les activitats tindran relació amb la zona del viatge. D’aquesta manera també aprendran sobre diferents cultures i altres punts d’interès.

  Als joves de 12 a 17 anys també se'ls ofereix l'opció de fer un curset intensiu durant el mes de juliol amb professors nadius (amb opció d’escollir les setmanes que es vulguin). Es farà una divisió de grups per edats on cada tarda, de dilluns a divendres, es tractaran diferents temes enfocats als joves d’aquestes edats. Seran classes d’un parell d’hores de durada (de 16.45 a 18.45 h) on es treballarà la conversa i on es faran breus presentacions i debats sobre algun tema del seu interès que hauran d’exposar (grups reduïts).

  Els adults que vulguin fer un intensiu durant 5 setmanes per millorar els coneixements d’anglès i la fluïdesa també tindran l’oportunitat de fer un curs segons el seu nivell d’anglès, en què es treballarà la gramàtica i la conversa amb professor nadiu. Del 27 de juny al 29 de juliol, de dilluns a dijous de 19.00 a 21.00 h.

  O, si el que voleu és fer més immersió en un curt període de temps, a Tweed també us poden assessorar sobre les colònies per a joves amb anglès combinades amb multiactivitats, o si preferiu l'opció de fer una estada a l’estranger i passar de 2 a 4 setmanes compartint experiències amb companys d’arreu del món, us informaran sobre les diverses possibilitats que hi ha per a joves i adults.

  L'escola d'idiomes Up! Language School organitza cursos d'estiu per a joves i adults i l'esplai Super Summer per a nens de 3 a 12 anys. El seu campus d'estiu es caracteritza pel tracte proper amb els nens i i per l'ànim de desenvolupar el seu aprenentatge de l'idioma en entorns coneguts. Per aquest motiu, els temes que es tractaran cada setmana seran molt propers a ell, amb una sortida per posar en pràctica allò que es treballi durant la setmana. S'anirà cada dia a Vallparadís a esmorzar i a fer jocs amb els professors. Els dimecres es faran les sortides i els divendres serà el dia d'esbarjo, amb una visita a la piscina de Vallparadís o a l'Aventura Park. La matrícula és gratuïta abans del 10 de juny i, si els nens s'apunten les 5 setmanes, tindran la sisena de regal.

  Pel que fa a l'activitat APROFITA L'ESTIU per a joves i adults, Up! ofereix intensius i semiintensius, depenent de les necessitats de cada persona i del temps que pugui dedicar. Es faran als matins, les tardes o els vespres en diversos horaris. Hi haurà 100 euros de descompte en intensius i semiintensius si formalitzeu la matrícula abans del 17 de juny.

  També podreu trobar cursos de conversa per a tots els nivells, des d'A2 fins a C2, i el d'anglès bàsic per viatjar, un curs molt bàsic útil per poder comunicar-vos a l'estranger.

  --

  Seguiu tota la informació de connecTerrassa sobre criatures i molt més al GRUP DE FACEBOOK CANAL CRIATURES DE CONNECTERRASSA.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat