Estudi sobre la depressió, l'ansietat i les barres d'Access Consciousness [per Espai en blanc]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 4 minuts

  dilluns, 31 agost, 2020 - 10:45

  Què són les Barres de AccessⓇ?

  Investigació i altres informacions.

  Les Barres de AccessⓇ són un conjunt de 32 punts al cap que, quan es toquen lleugerament, estimulen un canvi positiu en el cervell i desfragmenten els components electromagnètics de l'estrès, el pensament i les emocions. Aquesta tècnica suau i no invasiva treballa en l'alliberament dels bloquejos físics i mentals emmagatzemats en el cos i ajuda a afavorir una major facilitat en les diferents àrees de la vida. Una sessió de les Barres de AccessⓇ pot ajudar de la següent manera:

  • Major claredat mental

  • Motivació

  • Augment significatiu de l'alegria i la felicitat

  • Relaxació més profunda

  • Insomni

  • Ansietat i depressió

  • Salut i control de pes

  • Estrès i aclaparament

  • Migranyes

  • Atacs de pànic

  • TOC

  NOVES INVESTIGACIONS CIENTÍFIQUES

  La investigació científica de la Dra. Terrie Hope (PhD, DNM, CFMW) publicada al Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment al novembre de 2017 ha revelat que els resultats d'una sessió de 90 minuts de les Barres d'AccessⓇ van suposar una disminució significativa en la gravetat de la depressió i l'ansietat.

  A partir dels resultats de quatre qüestionaris estandarditzats científicament vàlids i mitjançant del mesurament de patrons d'ones cerebrals utilitzant mapes cerebrals, (EEGC), la Dra. Hope descobrir en el seu estudi que les Barres de AccessⓇ van reduir la gravetat dels símptomes d'ansietat en un 84,7% (mitjana). Els participants van tenir una reducció en la severitat dels símptomes de depressió de 82,7% (mitjana).

  Els resultats dels mesuraments d'ones cerebrals abans i després de les Barres de AccessⓇ van mostrar un augment en la coherència cerebral en tots els participants, indicant un canvi cap a un estat normal després de la sessió. La coherència de les ones cerebrals està associada amb la comunicació entre les regions cerebrals, i els investigadors han esbrinat que la coherència òptima de el cervell està correlacionada amb molts aspectes com ara la intel·ligència, la capacitat d'aprenentatge, l'estat d'alerta, el temps de reacció i la creativitat.

  Les disminucions significatives en la gravetat mostrades en aquesta investigació suggereixen que les Barres de AccessⓇ poden ser efectives com a tractament per a l'ansietat i la depressió. La Dra. Hope té prevista una investigació més extensa en un futur proper.

  Per a més informació sobre aquesta investigació i l'article complet publicat al Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, 9 (2), 26-38. November 2017 - doi: 10.9769 / EPJ.2017.9.2.TH, consulteu aquí.

  INVESTIGACIÓ addicional

  La investigació de 2015 efectuada pel destacat neurocientífic, Dr. Jeffrey Fannin et al, amb 60 participants, va examinar els efectes neurològics de les Barres de AccessⓇ. Al mesurar les ones cerebrals en les persones abans i després d'una sessió de barres, aquesta investigació va revelar efectes similars sobre la coherència cerebral, on el 85% dels participants van indicar un augment en la coherència. A més, va descobrir que les Barres d'AccessⓇ tenen un efecte neurològic positiu en el receptor, similar als experimentats pels meditadors avançats, i produeixen aquests resultats immediatament.

  El llibre blanc oficial d'aquesta investigació pot consultar aquí.

  Feu clic a aquí per veure com el Dr. Fannin mostra el que passa en el cervell durant una sessió de barres.

  MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES BARRES DE ACCESSⓇ

  Una sessió de barres acostuma a durar de 60 a 90 minuts i és un procés que es pot dur a terme com una experiència única, o de forma mensual, setmanal o diària. Actualment s'utilitza en presons, empreses i escoles de tot el món per facilitar una major salut i benestar. Els efectes de les Barres de AccessⓇ són individuals per a cada persona i difereixen de sessió en sessió. No obstant això, a més de millorar la salut física, els receptors han reportat una major consciència intuïtiva, més gratitud, amabilitat, pau i calma, i una comunicació més fàcil.

  Gary Douglas, fundador d'Access ConsciousnessⓇ, va dur a terme la primera sessió de les Barres de AccessⓇ fa més de 25 anys. Des de llavors, s'ha expandit a 173 països i compta amb més de 5.000 facilitadors capacitats de les Barres de AccessⓇ a tot el món.

  Més informació a www.accessconsciousness.com/bars

  --

  NOTA: El proper dia 10 de setembre, a Espai en blanc de Terrassa farem sessions gratuïtes de barres d'Access Consciousness. Si pateixes ansietat, pors, depressió... pots assistir a una de les nostres sessions. Sol·licita la teva plaça als telèfons 652.567.047 (Miguel), 626.469.029 (Susana), 674.576.096 (Montse), 607.296.946 (Belen).

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat