Excellent Code Academy: “En un futur, si no saps programar, serà com no saber llegir o escriure”


 • Etiquetes: Excellent Cose Academy, criatures, escola, extraescolars | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 10 setembre, 2018 - 11:15

  Excellent Code Academy és una escola de programació i robòtica de Terrassa, situada al carrer del Racó, 13. Tot i que l’acadèmia està enfocada a universitaris i enginyers, hi assisteixen també alumnes més joves. Així doncs, els estudiants d’entre 8 i 16 anys assisteixen a aquest establiment per a aprendre des de zero o perfeccionar el “novedós” món de la informàtica.

  Tal i com va assegurar el director d'Excellent Code Academy, la pretensió dels docents d’aquest centre és “que ja des de nens es tingui l'oportunitat de formar-se en les tecnologies del futur. Apliquem un mètode pràctic, amable i eficaç”. El mateix director de l’acadèmia insistia en la necessitat d’aprendre aquesta vessant informàtica; “en un futur si no saps programar serà com no saber llegir o escriure”.

  A part de l’oferta de classes extraescolars també hi ha l’opció d’apuntar-se als casals de les vacances d’estiu o de Nadal. Un esplai que servirà com a centre d’experiments per als que hi assisteixin. Ells mateixos elaboraran el seu robot. Per a consultar els horaris i les altres ofertes només cal entrar a la seva web.

  A part, des d’Excellent Code Academy també s’ofereixen serveis a nivell empresarial. Les empreses tenen a la seva disposició el manteniment informàtic d’empreses així com un assessorament personalitzat.

  Existeix la possibilitat de fer viver d’empreses, així ho expliquen els treballadors del centre: “atenent alumnes que tinguin inquietuds empresarials creem Spin-Off's, ocupant-nos d’ajudar-los a la confecció de projectes, rondes de finançament, així com tota la feina burocràtica i de màrqueting. Aquests tallers educatius empresarials són dirigits per empresaris d'èxit que exposen les seves ensenyances basades en la seva pròpia experiència en el difícil món de l'empresa”.

  Per últim, cal destacar les sorpreses que tenen preparades per a tu la gent d’Excellent Code Academy com l’impressora 3D, un dron o els partits de futbol robòtics. Aquesta darrera activitat està pensada per a ser presentada a les escoles del Vallès per a que els més petits s’interessin per la robòtica i la programació jugant un partit de futbol amb robots teledirigits, que programen ells mateixos.

  --

  MÉS INFORMACIÓ:

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat