Extraescolars divertides que t'aproparan a la tecnologia, ciència, arts, matemàtiques i enginyeria [TechLab Kids]


 • Etiquetes: Extraescolars i tornada a l'escola 2022 | Temps de lectura: 2 minuts

  diumenge, 21 agost, 2022 - 12:00

  TechLab Kids organitza extraescolars de robòtica STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Math) per a nens i nenes de 3 a 16 anys. Ofereixen un ampli rang d'activitats, pensades i dissenyades per a cada nivell i edat.

  Els seus programes estan dissenyats perquè nens i joves participin activament en els processos creatius que acompanyen el desenvolupament tecnològic mundial.

  Què fan?

  Ofereixen extraescolars divertides de Robòtica STEAM, que us acostaran a la tecnologia, la ciència, les arts, les matemàtiques i l'enginyeria. Compten amb un ampli ventall als seus programes, des d'activitats de construcció i programació lineal fins a desenvolupament de videojocs i activitats totalment digitals.

   

  Per a quines edats ofereixen les extraescolars?

  First Steps: de 3 a 5 anys, tenen un programa especialment desenvolupat perquè enforteixin i descobreixin noves destreses mentre juguen. Empren la diversió com un recurs d'ensenyament, on els nens i nenes juguen mentre s'expliquen i apliquen lliçons bàsiques d'enginyeria.

  -----

  Bases: de 6 a 8 anys, aquest curs comença amb l'estudi de conceptes bàsics d'enginyeria, a través de la construcció i la discussió de mecanismes que operen en màquines simples d'ús quotidià. Seguidament, als Mòduls II i III aquests conceptes seran utilitzats en la construcció de robots el funcionament dels quals podrà ser programat per a realitzar activitats específiques.

  -----

  Elemental: de 9+ anys, ofereix un conjunt d'activitats dirigides a l'aprenentatge en construcció i programació amb Lego Mindstorms EV3, aplicant una metodologia STEAM que comporti l'estimulació d'un pensament crític al voltant del disseny i el desenvolupament de robots. El curs inclou des de l'aprenentatge en el disseny i la construcció de mecanismes motoritzats, fins a l'estudi de l'ús i la programació de diferents sensors.

  -----

  Disseny i Programació Digital: de 8+ anys, cerca fomentar la creativitat i combinar el disseny amb la tecnologia digital. S'utilitzen diversos programes de format lliure per introduir l'alumne en el disseny programació per blocs: Blocky, MakeCode, Scratch, Tinkercad i CodeSpaces són alguns dels programes utilitzats.

  -----

  Robot STEAM Training Club: de 7+ anys, ofereixen sessions d'entrenament per a la WRO World Robot Olympiad (WRO), una de les competicions de robòtica per a nens i adolescents d'àmbit internacional. Cada any els participants s'enfronten a la construcció i programació de robots capaços d'exercir diferents reptes proposats.

  -----

  Contacta'ns

  Més informació:

  Extraescolars i tornada a l'escola 2022

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat