FAQs | Tot el que necessites saber del 12è Torneig Hockey Solidari (11 de juny)


 • Etiquetes: faqs, hoquei | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 26 maig, 2022 - 12:00

  —Quina activitat solidària és?

  El 12è Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet in Memoriam.

  —Qui hi pot participar?

  Està obert a tothom.

  —Quins esports es faran?

  Hockey, pàdel, tennis, cursa i caminada.

  —Què cal fer per a participar-hi?

  Cal inscriure's! Les inscripcions, obertes a tothom que hi vulgui participar, es poden fer des de la mateixa página web del torneig en aquest enllaç:

  https://www.torneighockeysolidari.org/inscripcions/

  Les inscripcions poden ser individuals, per equips en el cas dels equips de hockey, amb un mínim de 7 jugadors per equip, o per parelles en el cas del tennis i el padel. La inscripció al torneig dona dret a un welcome pack, una samarreta i solids (tiquets) per poder comprar un entrepà i beguda.

  —On i quan es farà?

  A l’Atlètic Terrassa el pròxim dissabte 11 de juny.

  Finalment, dos anys més tard del previst, se celebrerà el 12è Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet in Memoriam, que s’ha acordat unànimement dedicar a aquesta figura clau, impulsor i incansable col·laborador en les anteriors edicions, i que va morir la passada tardor.

  —Quins projectes solidaris són els escollits?

  La comissió organitzadora ha decidit mantenir els quatre projectes escollits per a la dotzena edició que, justament, s’acabaven de presentar quan la pandèmia va obligar a posposar el torneig. Els beneficiaris són:

  • Projecte Atenció integral a les famílies i infants que participen a la Casa d’Infants i al SIFE de Terrassa” de la Fundació Acció Social a la Infància (FASI). 
  • Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell.
  • Projecte Gestió emocional i autoconeixement de l’Associació d'Intervenció en Drogodependència d'Ègara (AIDE). 
  • Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.

  —Un referent de la solidaritat 

  L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia  22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club. 

  Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en el hockey, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions de hockey, pádel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

  —Quin és l'objectiu del torneig solidari?

  L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.

  Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.

  Hockey per Terrassa.

  -

  Per a més informació: 

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat