Jacint Salvatella (AXA Assegurances - J. Badiella): «Valorem les necessitats d’assegurament que té cada client i ens adaptem a elles amb la màxima professionalitat»


 • Etiquetes: entrevista, assegurances | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 22 novembre, 2018 - 16:45

  HISTÒRIA

  L’actual agència AXA Assegurances - J. Badiella, situada al carrer Nou de Sant Pere, 46, té els seus orígens a l’any 1940, quan el seu fundador Jacint Badiella va iniciar una tasca asseguradora orientada a particulars i empreses. El negoci va ser continuat l’any 1985 per l’actual gerent i nét del fundador, Jacint Salvatella Badiella.

  Actualment, és una agència d’AXA que compta amb dos treballadors més. Una asseguradora que, segons el seu propietari, està “molt lligada a Terrassa, ja que són molts els egarencs que han confiat en nosaltres durant tots aquests anys”.

  AXA és de les companyies multinacionals més importants a escala mundial i per 10è any consecutiu se situa com la 1a marca mundial d’assegurances. Aquesta delegació en concret atén majoritàriament particulars de qualsevol condició, tot i que també tracta amb assegurances de l’àmbit empresarial. “Actuem com a mediadors entre client i companyia defensant les dues parts”, ens explica Salvatella.

  EL SECTOR DE LES ASSEGURANCES

  Pel que fa al sector de les assegurances hi ha hagut diferents etapes d’involució. En alguns moments es va insinuar que totes les asseguradores físiques podrIen desaparèixer i que només podrien fer-se aquests tipus de tràmits a través d’Internet.

  Segons Jacint Salvatella: “aquest sector és complicat, no tan sols per la responsabilitat que tenim com a asseguradora, ja que són temes delicats que no es poden tractar així com així, sinó també per la competència que hi ha. Tot i així, hem superat tots els entrebancs que se’ns han presentat gràcies al fort nucli de clients que tenim. L’important és que seguim creixent, un fet del qual estem molt orgullosos”.

  Quant a les assegurances per se, el titular de l’agència d’AXA ens explica que han evolucionat en els darrers temps. Una de les característiques més importants és la cobertura de les assegurances. Tal com comenta el gerent, “abans les cases només s’asseguraven d’incendis però ara l’abast és molt més extens. Abans les cobertures, en general, eren més bàsiques. Avui dia es busquen paquets multirisc”.

  ELS CLIENTS: SERVEI PROPER I TRACTE PERSONALITZAT

  El tracte que tenen amb el client és un valor afegit i un dels punts forts d’aquesta asseguradora situada al centre de Terrassa. El defineixen com “un treball proper, de confiança, de confidencialitat i d’acompanyament. A més, l’estudi que fem de cada cas és exhaustiu: “Valorem les necessitats d’assegurament que té cada client i ens adaptem a elles amb la màxima professionalitat”.

  PROMOCIONS I COM SEGUIR-NE L’ACTUALITAT

  Actualment, existeix una promoció relacionada amb l’assegurança de salut, en què s’ofereix un 25% de descompte que es manté durant la vigència de la pòlissa. A part, en l’ assegurança de vida pots disposar d’un descompte del 20%. Per últim, existeix un xec regal de 30€ per a aquells clients d’AXA que recomanin l’asseguradora i aconsegueixin que un amic seu s’hi asseguri, una promoció que té una vigència d’un any.

  Com podem seguir l’actualitat d’AXA Assegurances - J. Badiella?

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat