On la cura dels animals troba un nou significat [Espai Salut Animal]


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 7 febrer, 2024 - 10:00

   

  Espai Salut Animal, ubicat al carrer de Volta, 178, és molt més que un centre veterinari convencional. La seva història comença amb la Laura, qui va descobrir la PNI (psiconeuroinmunologia) després de patir una malaltia digestiva que la medicina no podia tractar. A partir d’aquí, li va sorgir la idea de crear un centre veterinari que abordés la salut dels animals des d’una perspectiva integral, donant importància a la connexió entre la salut física i emocional.

  El centre ofereix tots els serveis veterinaris estàndard, però destaca per la seva visió integrativa i enfocament preventiu. Especialitats com l’oftalmologia i cirurgia general i oftalmològica són part de l’oferta, però la nutrició natural és un dels pilars fonamentals.

  L’aproximació integral a la salut de les mascotes es materialitza des que el pacient entra a la consulta. Es considera tot, des de les pors de l’animal fins a la seva relació amb el cuidador i l’entorn en què viu. Aquesta informació és clau per entendre la salut digestiva i abordar les arrels dels problemes de salut. L’objectiu no és simplement proporcionar medicaments, sinó educar els cuidadors sobre com ajudar les seves mascotes a sanar naturalment.

  Un dels punts clau del centre veterinari és la importància de l’alimentació saludable. En aquest sentit, destaquen que “la microbiota (bacteris que viuen a l’intestí) s’alimenta del que mengem”. És com un òrgan més, i tenir-lo sa és la base de la salut de la resta d’òrgans. Per això, des d’Espai Salut Animal es fa una crida a la consciència sobre els aliments processats per a animals i es promou una nutrició natural que respecti la salut de la microbiota.

  A més, ofereixen assessorament personalitzat sobre la dieta equilibrada i adequada per a cada mascota, prenent en consideració el ritme de vida dels cuidadors. No tots poden dedicar temps a cuinar per als seus animals, i s’adapten les recomanacions de forma individual.

  Finalment, compartim una història emotiva sobre Kiara, una gossa que tenia problemes digestius, de pell i de comportament. La teràpia integral que va rebre a Espai Salut Animal, incloent-hi un canvi a nutrició natural i classes de comportament, ha fet que la seva vida i la de la seva cuidadora facin un gir de 180 graus.

  * El centre veterinari està situat al carrer de Volta, 178 i el seu número de telèfon és el 613 81 16 73

  --

  Autor text: Alejandro García

  Autor foto: Alberto Tallón

  Article original publicat al Diari de Terrassa (24/01/2024) (PDF)

  Entrevistes >>

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat