La històrica parada del Mercat «Ricardo i Montse» amplia el negoci amb l’obertura d'una nova botiga a la Rasa


 • Etiquetes: Ricardo i Montse | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 6 novembre, 2018 - 12:15

  Ampliació de negoci amb nova botiga, més horari d’atenció als clients i possibilitat d'oferir més quantitat de productes. Amb aquests objectius Ricardo i Montse («llegums cuits, plats cuinats») —històrica empresa familiar amb parada al Mercat de la Independència i un obrador propi—, obre aquesta setmana una nova botiga al carrer de la Rasa, núm. 108 (veure àlbum de fotos).

  Amb l’obertura de la nova botiga, Ricardo i Montse podrà ampliar i millorar el seu servei amb els més de 200 plats variats i cuinats que ja ofereixen dins del Mercat de la Independència. A més, els permetrà ampliar horaris als migdies i obrir les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i dissabtes, cosa que fins ara no podien fer per les característiques del Mercat.

  Quins productes trobem a Ricardo i Montse?

  Més de 200 plats variats i cuinats: llegums cuits, verdures, altres plats, primers plats calents, primers plats freds, segons plats, truites, postres, fruita seca...

  Història

  La parada va començar al 1970. En Ricardo Alfaro, un cop va tornar de la seva estada a Austràlia i amb els diners estalviats, va comprar la parada a Carles Gestí (pare dels actuals propietaris dels llegums del Passeig).

  Posteriorment, va arribar la Montserrat a la parada i junts van començar el negoci familiar. Al principi es venien només llegums cuits, secs i remullats: cigrons, mongetes, llenties faves, pèsols (secs), mongetes boliches, guixes i tramussos.

  A més de vendre al Mercat també es repartia per diverses botigues, es van començar a repartir uns 20-30 kg diaris fins als anys vuitanta, quan ja se'n repartien uns 200 kg.

  Al 1998 es deixa de repartir per qüestions de logística i ara les botigues que venen els seus llegums van directament a la parada a buscar-les.

  Cap al 1975 s’introdueixen uns nous productes: ensalada rusa i macarrons bullits.

  Als anys noranta es venen les verdures bullides i, cap al 1997, els altres plats.

  Avui dia hi ha més de 200 plats variats i cuinats per ells mateixos.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat