L’escola d’idiomes International House entra a formar part de connecTerrassa


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa, idiomes, International House Terrassa, empresa | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 7 febrer, 2019 - 16:45

  Aquest mes de febrer ha entrat a formar part de la Comunitat connecTerrassa la històrica escola d’idiomes situada al carrer de la Rasa, International House Terrassa.

  Dins del DIRECTORI d’empreses i professionals que formen part de connecTerrassa —més de 100, actualment—, la trobareu a les següents categories: IDIOMES - EMPRESA - FORMACIÓ - CRIATURES.

  Membre de la xarxa mundial d'International House – IHWO, el centre d'IH Terrassa porta des de 1977 oferint serveis lingüístics de qualitat a totes les edats. Compta amb un professorat qualificat i experiment en l'ensenyament d'anglès, francès, alemany i castellà sota la direcció d'un equip pedagògic i administratiu de plena dedicació. És centre examinador autoritzat per Cambridge English Assessment i organitza convocatòries durant tot l'any.

  International House també és entitat gestora de la formació bonificada per la Fundació Tripartita. En col·laboració amb el grup IHLS i altres centres d'IH arreu del món, ofereix un ampli programa d'estades a l'estranger per a individuals i grups.

  Vols conèixer què és i com funciona connecTerrassa? Apunta't i t'ho explicarem!

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat