Meritxell Gerona (Zona Feng Shui): «Estem especialitzades en els estudis de Feng Shui, tant de la llar, com de les empreses i el personal»


 • Etiquetes: entrevista, Zona Feng Shui, feng shui, llar i decoració | Temps de lectura: 5 minuts

  divendres, 12 abril, 2019 - 13:00

  Recentment, ha entrat a formar part de la Comunitat connecTerrassa l’empresa ZONA FENG SHUI. Aquesta empresa va néixer fa uns anys com a consultoria i venda de productes de Feng Shui en línia (www.zonafengshui.com). N’hem parlat amb Meritxell Gerona, consultora de Feng Shui des de fa més de 15 anys.

   

  connecTerrassa - Com us definiu? Què és Zona Feng Shui i quins serveis oferiu?

  Meritxell Gerona - Zona Feng Shui és una empresa familiar. La curiositat i l’interès per la cultura xinesa ens va portar a descobrir una ciència mil·lenària que al llarg dels anys s’ha anat convertint en una filosofia de vida per a tots nosaltres.

  La idea de crear aquesta botiga va néixer amb la intenció d’aproximar als nostres amics i clients tot tipus de productes.

  Estem especialitzades en els Estudis de Feng Shui tant de la llar, com de les empreses, com el personal, és a dir, l’astrologia xinesa.

  A la nostra botiga en línia hi trobareu objectes tradicionals i molts altres d’artesans, realitzats per un gran grup de persones que utilitzen l’art com a mitjà d’harmonia per a les seves vides. També trobareu la descripció dels productes i petits consells del feng shui que us ajudaran a situar-los de manera que pugueu millorar la vostra vida a nivell familiar, de salut, amor, treball i relacions personals.

  El nostre objectiu és ajudar a aplicar el FENG SHUI al vostre entorn i a la vostra vida.

   

  cT- Què és el Feng Shui i a què dona resposta? En quins aspectes de la vida ens pot ajudar?

  MG - El FENG SHUI és una antiga tècnica xinesa d'origen taoista basada en la recerca de l'equilibri, que consisteix a situar els elements de l'entorn (els edificis, les estances i els objectes) de tal manera que es trobin en harmonia amb les forces de la natura. El FENG SHUI ens ajuda a nivell familiar i laboral, doncs ens dona idees per harmonitzar els espais i les persones.

   

  cT- La vostra principal feina està relacionada amb la consultoria. En què consisteix? Tinc entès que poden ser estudis per habitatges i també personals, és així? El tractament és diferent en un i altre cas?

  MG - El feng shui té com a propòsit trobar l'harmonia entre les persones i el medi en el que viuen. El seu principi bàsic és canalitzar adequadament l'energia de l'entorn, amb la finalitat d'obtenir un equilibri que repercuteixi en el benestar físic, emocional i intel·lectual de les persones; per trobar aquest equilibri es recorre a l'ús dels colors, les formes i la ubicació dels elements.

  El feng shui observa tot el que ens envolta: paisatges, carrers, llums, colors, olors, habitacions, mobles, materials, construccions... ja que tot aquest entorn té efecte sobre la nostra energia física i mental.

  Un cop s'ha valorat l'entorn i amb l'ajut d'un planell i una brúixola es calcula una carta geomàntica que ens dirà com circulen les energies de l'espai a estudiar; aquestes energies s'anomenen estrelles i les combinacions que formen són les que ens ajudaran a decidir la millor manera d'harmonitzar cada lloc que analitzem.
  Amb el càlcul de les estrelles podrem identificar la millor habitació per descansar, per fer activitats yang, per veure per on entren i com circulen els diners a casa nostra o negoci.

  Hem de tenir en compte que en tots els espais hi ha energies favorables y desfavorables y que les energies flueixen i canvien al llarg del temps i, per tant, haurem d'estar sempre treballant per mantenir aquesta harmonia. Contra més harmonia aconseguim crear, més favorable resultarà el nostre entorn i hi haurà més probabilitats que les coses flueixin de manera favorable per a nosaltres.

   

  cT- Quins productes/serveis podem troba a la vostra botiga en línia? Quins tenen més demanda?

  MG - A la botiga en línia tenim els productes que segons el feng shui ens ajuden a harmonitzar l’espai, protectors de les males energies i amulets de la bona sort.

  El producte Estrella son les carbasses, doncs les que nosaltres oferim són naturals i assecades i pintades artesanalment.

   

  cT- Quant als tallers, en teniu de programats per aquest any? Quin tipus de tallers organitzareu? I, a qui van dirigits?

  MG - Ja hem fet un parell de cursos (a botigues que ofereixen als seus clients xerrades) per poder interpretar el Calendari Jia/Zi, també anem a Associacions on fem xerrades per a persones que ja tenen nocions. Durant el mes d’abril i maig hem organitzar tres tallers d’introducció al Feng Shui. Podeu veure la informació al nostre Instagram i Facebook.

   

  cT- I, ja per acabar: recomana’ns un llibre, o una web… per a qui vulgui aprofundir en el món del Feng Shui.

  MG - Nosaltres sempre recomanem Feng Shui para todos és una guia clara i pràctica d'aquesta filosofia oriental, i ens transmet els seus principis fonamentals per aconseguir que l'harmonia i l'equilibri ens envoltin i ens proporcionin una vida satisfactòria i plena. I una web, la nostra, trobareu tot el necessari per començar una vida Feng Shui.

  Per a més informació:

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat