Millora la teva lletra amb l’ajuda d’Obbal Grafoanàlisi


 • Etiquetes: Extraescolars i tornada a l'escola 2022 | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 27 juliol, 2022 - 12:00

   

  Obbal Grafoanàlisi (Carrer Ireneu, 1) és un centre especialitzat en dificultats de l’escriptura, amb un ampli coneixement del grafisme en totes les seves vessants.

  La seva metodologia inclou la identificació de la causa de la mala lletra, avaluant tots els aspectes que intervenen a l’escriptura —tant des del punt de vista cognitiu com mecànic—, i la configuració d’un programa de reeducació totalment personalitzat i individualitzat, duent a terme un acompanyament durant tot el procés i adaptant els exercicis segons les particularitats de cada persona.

  Reeducar l’escriptura amb l’ajuda i l’assessorament d’un professional especialitzat en el gest gràfic, que sàpiga avaluar la dificultat i com corregir-la, optimitzarà els resultats i evitarà frustracions; la persona serà capaç d’assolir una escriptura fluïda i funcional amb un mínim esforç.

  Els serveis d’Obbal estan adreçats a qualsevol persona que vulgui millorar la seva escriptura, a partir dels 6 anys i fins a l’edat adulta. 

  També ofereixen serveis a escoles i professionals, amb formació al personal docent i programes d’aprenentatge de l’escriptura i de prevenció de la disgrafia.

  Alguns exemples de com pot evolucionar una escriptura mitjançant un procés de reeducació:

  Per a qualsevol consulta es recomana sol·licitar cita prèvia.

  --

  Més informació:

  Extraescolars i tornada a l'escola 2022

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat