Nou curs d’especialització en intel·ligència artificial i big data a l'escola Vedruna Vall


 • Etiquetes: escoles, educació | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 14 febrer, 2024 - 15:00

   

  L’escola Vedruna Vall de Terrassa ha començat a oferir el curs d’especialització en intel·ligència artificial i big data. Aquest curs és el nivell més alt de l’FP i es pot cursar després d’haver finalitzat un grau superior relacionat amb la informàtica. És equivalent a un màster en FP i permet focalitzar el perfil professional  de l’alumne cap a una de les branques professionals més demandades. En acabar, s’acreditarà el títol oficial d’aquest ensenyament amb validesa a tot el territori nacional.

  La competència general d’aquest curs d’especialització consisteix a programar i aplicar sistemes intel·ligents que optimitzen la gestió de la informació i l’explotació de dades massives, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat exigides als estàndards establerts, i garantint també els principis ètics i legals.

  L’escola Vedruna Vall és el primer centre educatiu de la ciutat que ofereix la possibilitat d’obtenir aquest títol. El curs va començar el dia 5 de febrer i té una durada de 600 hores, impartides de manera semipresencial durant 5 mesos.

  Si alguna persona està interessada a obtenir més informació es pot posar en contacte amb l’escola a través de la seva web www.vedrunavall.cat, les seves xarxes socials, o bé mitjançant el telèfon 93 780 29 33.

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat