Nou protocol: Tractament preventiu de 4 setmanes per al COVID-19 [CEMU]


 • Etiquetes: medicina | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 3 febrer, 2021 - 12:15

   

  COVID-19 i Sistema Immunitari

  Com en qualsevol altra infecció el sistema immunitari humà reacciona davant la infecció pel Coronavirus SARS-CoV-2 amb diferents eines i en diferents etapes. Encara falta molta informació sobre com es desenvolupa la infecció i com actua el sistema immunitari, però sí se sap que controlar la reacció de el sistema immunitari és una de les claus en la lluita contra la infecció, que les persones amb sistemes immunitaris deficitaris tenen més dificultat per combatre.

  Està provat que la majoria de problemes per Coronavirus es deuen al caos que el virus provoca en el sistema immunitari, i no a el dany causat pel virus en si.

  Com treballa l’ozonoteràpia? 

  Segons les primeres investigacions, els pacients amb un sistema immunitari debilitat són les que presenten una resposta immunològica més agressiva.

  Degut a les propietats de l’ozó com l’augment de l'activitat del sistema immunològic, la millora de l'oxigenació dels teixits o la reducció de la resposta inflamatòria s’està mostrant molt eficaç com a mesura de prevenció per infecció de COVID19. Segons l'experiència de CEMUel nou protocol de 4 setmanes es mostra molt efectiu com a mesura de prevenció contra el Coronavirus.

  Vull llegir l’article

  --

  Més informació:

  --

  També et pot interessar:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat