Portes obertes i entrevistes informatives a l'Escola el Cim


 • Etiquetes: Jornades de portes obertes als centres educatius 2024 | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 5 febrer, 2024 - 15:00

   

  L'escola El Cim organitza el dissabte 17 de febrer de 10.00 a 13.00 h, la seva Jornada de Portes Obertes.

  A més, els dies 15 i 20 de febrer fem una Jornada de portes obertes en horari lectiu: de les 9.00 a les 13.00 h i de les 15.00 a les 17.00 h. Cal sol·licitar la visita omplint aquest formulari.

   

  Creant vincles, creixent junts

  El Cim som una escola cooperativa, catalana i laica.

  Atenem infants a la llar (0-3 anys) i impartim educació infantil, primària i secundària obligatòria en dos grups d’alumnes per curs, que són atesos per una setantena de professionals docents, d’administració i de serveis.

  Podeu contactar amb nosaltres per concertar una visita o bé per demanar informació sobre el procés de preinscripció i matriculació.

   

  Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Coneix l’experiència de les nostres famílies i antics alumnes.

   

  ‘El Cim és una escola propera’

  Som una escola amb una reconeguda personalitat pedagògica, en la qual els resultats finals se situen en l’espai òptim per a cada alumne, tenint en compte el seu punt de partida i la seva evolució, i en la franja més alta dels assolits pels alumnes de Catalunya.

   

  ENTREVISTES INFORMATIVES A L'ESCOLA EL CIM CURS 2024-25

  Metodologia pròpia, emocional i cooperativa. Atenció personalitzada dels alumnes. Aprenentatge dinàmic de la llengua anglesa des d'infantil 3, i de la llengua francesa des de 5è de primària. Acreditació voluntària del nivell d'anglès a final d'etapa amb Oxford Test of English. Inclusió del cant coral en el nostre projecte educatiu. Natació opcional fins a P5. Servei d'orientació psicopedagògica a infantil, primària i secundària. Patis propis per a cada etapa. Servei de menjador de qualitat. Activitats extraescolars coherents amb el projecte educatiu. Servei d'acollida matí i tarda.

  Vull contactar-hi!

  --

  Més informació:

  __

  Vull contactar-hi!

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat