Què és el Mètode Yuen? Espai en Blanc ens ho explica!


 • Etiquetes: Espai en blanc | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 30 gener, 2019 - 12:00

  Coneixeu el Mètode Yuen? ESPAI EN BLANC ens parla sobre aquest mètode xinès:

  QUE ÉS EL MÈTODE YUEN?

  És l'art de la medicina energètica xinesa i la ciència actual, en termes no convencionals d'energia. Com que és un art energètic, treballa a tots els nivells de consciència a distància, i no s'enfoca a curar o tractar malalties o condicions específiques, sinó els aspectes subjacents que puguin acompanyar aquests.

  EL FUNDADOR DEL MÈTODE

  El doctor Kam Yuen és un mestre shaolin de la 35a generació de monjos sanadors d'aquest llinatge. Mestre i instructor marcial, quiropràctic i enginyer aeroespacial (va col·laborar a la Nasa), va ser molt conegut pel seu assessorament a la sèrie Kun-fu.

  PER A QUÈ SERVEIX EL MÈTODE?

  Des de la visió del mètode l'energia està darrera de qualsevol causa, motiu o raó de qualsevol manifestació física, i afecta també a altres nivells de consciència com l'emocional, psicològic o espiritual. En facilitar el fluir energètic de forma natural entre els diferents nivells de consciència trobem sentit al benestar. Són múltiples les causes subjacents que no permet aquesta harmonia i comunicació fluïda entre nivells i és aquí on a través de processos energètics s'identifiquen i corregeixen aquests elements o situacions afeblidores.

  QUÈ NO ÉS EL MÈTODE

  No són tractaments, ni curacions o curacions a l'ús, no practica ni es posiciona davant cap dogma ni creença, no substitueix la medicina convencional sinó que la complementa. No es fan diagnòstics ni s'aconsellen directrius.

  COM FUNCIONA?

  Com que és un art xinès està molt influenciat en l'aspecte de neutralitat energètica (vivim en dualitat), que integra i neutralitza les forces (energies) en oposició o contràries, que en desharmonia creen malalties, dolències o afeccions de qualsevol tipus. Saber les causes energètiques que poden estar afectant la salut, relacions, negoci, finances, etc, faciliten l'espai per al fluir de totes les possibilitats a nivell energètic i físic.

  QUAN EL NECESSITARÉ?

  Quan fas tot el que pots i saps però les coses no es mouen ni canvien en la direcció que desitges, pregunta't si pot ser alguna causa energètica. La ciència actual contempla i treballa en alguns nivells que reconeixen d'energia.

  ON?

  A ESPAI EN BLANC faciliten aquest i altres mètodes alternatius energètics, sense efectes contraris ni tractaments. Poden ser presencials o a distància, individuals o grupals en horaris a convenir.
   
  Més informació al web: www.terapeutaenergetico.com

  Per a més informació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat