Què és Hub Terrassa i quins serveis ofereix?


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 4 minuts

  dijous, 20 gener, 2022 - 10:00

   

  Què és Hub Terrassa?

  El Hub és un espai coworking ESPECIALITZAT en serveis administratius.

  Més enllà d’un espai de treball, tu pots dfer la teva i ells, si vols, et gestionem la teva administració, la comptabilitat i aspectes legals.

  És un espai amb molta llum natural, diàfan i acollidor, on hi trobaràs tot el suport i acompanyament per impulsar les teves idees i fer créixer els teus projectes.

  Promouen el networking, la cooperació proactiva, organitzant formacions, esdeveniments, tallers, workshops, xerrades d’aspectes empresarials i d’emprenedoria, i també la gestió de projectes col·laboratius entre els membres de la comunitat HUB, per oferir serveis entre nosaltres, o a d’altres empreses.

   

  Quins serveis ofereix Hub Terrassa per a les empreses?

  El HUB Terrassa, fonamentalment ofereix dos tipus de serveis: els típics d’un coworking, com serien el lloguer d’espais de treball en espais comuns o compartits (ara també en format despatxos privats), on es gaudeix d’un autèntic esperit col.laboratiu i networking. I l’altra tipus de servei, seria de suport legal i administratiu alhora de muntar o començar un negoci.

   

  Què és coworking?

  El coworking o cotreball, és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball (oficina i equipaments), per a desenvolupar els seus projectes professionals de forma independent, alhora que fomenta també, projectes conjunts, configurant una proposta més adient i confortable que els anomenats cibercafès.

   

  Quins espais es poden llogar al coworking?

  • Sala de juntes: És una sala equipada amb una taula tipus juntes amb capacitat recomenada per a 10/12 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a mes de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. És la sala ideal si necessites reunir-te amb el teu equip o rebre clients per a fer una reunió formal. Sale eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

  • Sala de reunions: És una sala pensada per a reunions de treball amb el teu equip, o rebre visites a l’oficina, amb capacitat recomanada per a 5/6 persones. Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) amb sistema de renovació d’aire, a mes de ventilació natural. Equipada amb pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinador, i paret de pissarra de vidre, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

  • Sala despatx: És una sala pensada per a rebre visites a l’oficina. Disposa d’una taula de treball tipus despatx tancat , amb capacitat recomanada de 1 + 2/3 (confidents). Disposa d’aparell d’aire condicionat (fred i calent) i sistema de renovació d’aire. Equipada amb flip chart, pantalla i projector, pantalla TV per connexió directa a l’ordinado, connexió wifi i xarxa. Sala eficient acústicament amb garantia de confidencialitat.

  • Sala Polivalent: És la sala principal del coworking. És aquí on es situen els llocs de treball disponibles a l’espai HUB Terrassa. És una sala diàfana amb molta llum natural, que disposa de taules de treball electrificades, dues pissarres, armaris personals per als coworkers, zona office amb cafetera, microones i nevera, més una zona de descans amb sofàs per relaxar-se. És la sala en la que s’organitzen xerrades, formacions, tallers, workshops i tot tipus d’esdeveniments. També disposem de servei de sales externes, amb gestió COVID, de capacitat fins a 25 persones.

   

  Què ofereix Hub Terrassa com a especialització?

  • Servei d'administració: Processos de facturació, comptabilitat, tresoreria i gestió bancaria, control de gestió, quadres de comandament i tasques de secretaria (cartes, informes, gestió documental, etc.). Proposen les millors solucions informàtiques de gestió, entre d’altres, el HUB és, com a SAGE Professional Advisor, partner preferent de SAGE.

  • Legal / Gestoria i Assessorament: El HUB és una extensió d’ÀBAC ASSESSORS, assessoria fiscal-comptable, laboral i jurídica. A Àbac no parlem de comptabilitats, nòmines o impostos de la forma clàssica, parlem d’integració tecnològica i sobretot, de la transformació digital.

  • Consultoría i mentoring: El valor afegit d’ÀBAC ASSESSORS, t’aporta visió i cultura empresarial, amb l’experiència de més de 30 anys, gestionant, acollint, assessorant i dirigint negocis d’empreses de tots els sectors, mides i colors. Especialistes en consultoría financera i gestió de situacions de crisi o canvi generacional de l’empresa familiar.

  • PAE - Punt d'atenció a l'emprenedor: Certificat de forma oficial pel CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas) que permet constituir empreses i donar d’alta autònoms. Servei jurídic per emprenedors: Protecció de dades + Patents i marques. Descarrega’t aquí la seva oferta de LOPD, patents i marques!

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat