Que es la teràpia d'alliberament àlmic? [per Espai en blanc]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 1 minut

  dilluns, 27 abril, 2020 - 12:00

  OPINIÓEls Registres Akashics són la memòria universal de l'existència. Representen un espai multidimensional on s'arxiven totes les experiències de l'ànima, incloent-hi totes les experiències i coneixements de vides passades, la vida present i potencialitats futures.

  Els Registres Akashics ens fan recordar qui som, i d'allí naixem a diferents realitats àlmiques per tenir experiències per al nostre desenvolupament i despertar de la consciència.

  A la TLA (Teràpia d'alliberament àlmic, en les seves sigles en castellà) accedim directament a l'inconscient del pacient (als seus registres Akàsics, a la informació de l'univers), rescatem a l'ànima de successos que impedeixen i interfereixen en la seva evolució, per conèixer la informació que el bloqueja i així alliberar-la.

  És una potent eina que ens ajuda a tallar cordes kàrmiques, energies que han bloquejat les nostres capacitats, interferint en el nostre desenvolupament i creixement personal.

  En l'alliberament àlmic se'ns permet fer una cocreació i intervenció directa sobre la informació rebuda. Quan parlem d'un alliberament àlmic estem davant d'una acció que ja no depèn del consultant, si no de potencials multidimensionals en connexió amb el món espiritual i les lleis i intel·ligència universals que ens guien, alliberant i desbloquejant energies que ens causen malalties, històries repetides, pors, inseguretats, bloquejos.

  En una sessió podem trobar-nos amb successos de vides anteriors, però també de pactes, situacions i seqüències d'aquesta vida.

  Els canvis poden produir-se de forma imminent o en el transcurs dels mesos, algunes vegades són sorprenents, però sempre són molt positius i reveladors.

  Teràpies Naturals a Espai en Blanc, Terrassa.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat