"Què és l'actitut gestàltica?", per Anna Escudé [Institut Integratiu Vallès]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 11 octubre, 2023 - 12:00

   

  [Opinió] L'actitud gestàltica, inspirada en la teràpia gestalt, ens convida a submergir-nos en l'experiència humana amb plena consciència i obertura. Aquesta perspectiva ens anima a viure en el present, a abraçar les nostres emocions i a prendre responsabilitat per les nostres vides. La relació terapèutica esdevé un espai de trobada genuí i transformació personal, on la totalitat del nostre ésser es desplega de manera autèntica.

  En la seva essència, l'actitud gestàltica es caracteritza per fomentar la consciència plena (mindfulness) i l'acceptació incondicional d'un mateix i dels altres. Es busca comprendre l' experiència des d' una perspectiva holística, reconeixent que les persones són sistemes complets i complexos en constant interacció amb el seu entorn.

  L'actitud gestàltica promou l' autoresponsabilitat, encoratjant les persones a assumir la responsabilitat dels seus pensaments, emocions i accions. Es valora l' autenticitat i l'expressió genuïna de les emocions en el procés terapèutic.

  Des d'Institut Integratiu us convidem a venir a fer un tastet el pròxim 17 d’Octubre a les 19.00 h a GestaltMaitia, c/ Palet i Barba 21, baixos, on us explicarem més sobre la Formació en Gestalt Integrativa que comença el 27 d’octubre.

  Podeu contactar-nos per facilitar-vos més informació i per inscripcions.

  Anna Escudé - Institut Integratiu

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat