Què hem de tenir en compte quan volem aplicar l’efecte antic/desgastat als mobles? [Egara Pintures]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  Ens preguntem sobre una tendència que està molt de moda en decoració: quines coses hem de tenir en compte a l’hora de donar un efecte antic i/o desgastat als mobles? N’hem parlat amb en Salvador Viscarri, d’Egara Pintures.

  Segons el Salvador, quan volem crear un efecte antic o desgastat a un moble “cal saber si es tracta de fusta massissa, contraplacat o si, al contrari, és imitació de plàstic o PVC”.

  Respecte a quin material ens cal per a donar aquest efecte ‘vintage’ als mobles i què hem de tenir en compte a l’hora d’escollir el material, ens comenta que és bo disposar d’una laca a l’aigua multiadherent, del color que vulguem, i que hem de polir les capes.

  I, finalment, li hem demanat que ens digui quins passos —en termes generals— cal que seguim per a donar aquest efecte als mobles:

  1. Polir abans la superfície en direcció a la veta.

  2. Donar la primera capa de laca blanca o del color escollit de contrast.

  2 bis. En el cas que sigui un suport de plàstic, PVC o materials de porus tancat, abans d'aplicar la laca del color desitjat cal fer una capa de primer especial multiadherent de tipus tot terreny, que li donarà l'adherència per a continuar amb el procés esmentat.

  3. Polir a poc a poc, incidint en les àrees que vulguem destacar.

  4. Tornar a polir i deixar ja com a acabat, polint detalls, o bé tornar a donar una altra capa d’un altre color en cas de multicombinació.

  5. Optatiu: envernissar per tal de protegir dels cops i netejar amb productes químics.

  --

  Per a més informació, podeu contactar amb el Salvador Viscarri i la resta de professionals d’Egara Pintures, a:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat