Què són les «barres d’Access Consciousness» [per Espai en blanc]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 5 agost, 2019 - 18:00

  OPINIÓ | Les barres d'Access Consciousness són 32 punts que es situen al cap, 16 a cada hemisferi. Quan es toquen alhora el mateix punt en el costat dret que a l'esquerra s'activa una barra d'energia d'un punt a un altre. D'aquí procedeix el seu nom "Access Bars" (r).

  Les barres formen part un conjunt d'eines que s'engloben dins d'«Access Consciousness» (Accés a la Consciència).

  Quan t’activen o et "corren" les barres, alliberes energies bloquejades en el cervell i en el cos. Durant una sessió de barres s'eliminen punts de vista, pensaments limitants, pors... que estaven acumulats en forma d'energia, és com fer un «reset» al nostre cervell i al nostre cos.

  Després d'una sessió de barres, els canvis són impredictibles i, en ocasions, no es perceben fins a tres setmanes després, ja que les barres segueixen treballant.

  Una sessió de barres dura aproximadament entre 60 i 90 minuts, i qualsevol persona de qualsevol edat pot rebre-les, sent els nens i els ancians els més receptius. Una sessió en ells pot ser de només 30 o 45 minuts.

  Les barres s'aconsellen per:

  • Tractar quadres de malaltia mental (depressió, ansietat, por, insomni...).

  • Dolències físiques (fibromiàlgia, dolor crònic...).

  • Per a nens diagnosticats amb TDAH, dèficit d'atenció.

  • Embarassades.

  • Persones grans.

  El proper mes de setembre a Espai en Blanc farem unes xerrades de 2 hores en què parlarem d'«Access consciousness» i de 4 de les seves eines, entre elles la de les Barres. Així que, si ho voleu conèixer una mica més, apunteu-vos el dia 21 de setembre en 2 torns: un, a les 11.00 h i, un altre, a les 16.00 h. Confirmeu assistència. Es lliurarà un dossier.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat