Per què una oficina virtual? [per Hub Terrassa]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  OPINIÓ | Ja ho diu la paraula: es tracta d’una oficina, o millor dit, dels serveis d’una oficina, sense tenir-ne una de física.

  Sovint es creu que disposant d’un simple contestador automàtic o similar ja n‘hi ha prou, però la realitat és que cada vegada són més els serveis que es necessiten per ser competitius, ja que perdre una trucada o no contestar un e-mail a temps pot representar perdre una comanda o un client.

  L’oficina virtual del HUB Terrassa ofereix els serveis tradicionals d’una oficina, però sense l’ocupació física, amb un cost mínim o molt econòmic.

  Tu pots treballar des de casa, però la teva oficina la gestiona HUB Terrassa: disposaràs d’una adreça comercial i un domicili fiscal, i atendrem la correspondència, missatgeria, telèfon i tot allò que necessitis.

  Es tracta d’un servei ideal i pensat per a autònoms, professionals liberals, comercials o freelances, persones que normalment treballen des de casa o bé que sempre estan fora de viatge i fent visites.

  Persones que NO volen ensenyar l’adreça de casa, perquè volen separar la vida personal de la professional, o perquè ensenyar l’adreça de casa, comercialment parlant, no vesteix prou.

  Persones que necessiten disposar del servei d’un/a telefonista, o una adreça on rebre les cartes, comunicacions o paquets, i potser també una oficina on rebre visites o poder organitzar una reunió.

  La ubicació d’un despatx i la imatge o reputació d’una empresa sovint estan bastant relacionades. Ara pots disposar de la imatge adequada a l’empresa i, alhora, d’una àmplia varietat de serveis administratius de suport.

  També és el recurs ideal per a les empreses que s’han de constituir i no volen o no poden, per diferents motius, ensenyar l’adreça real de l’activitat.

  Normalment, els tipus o nivells de servei es basen en:

  • domiciliació de l’empresa: comercial, administrativa i/o fiscal
  • gestió de la correspondència, missatgeria i paqueteria
  • gestió telefònica: recepció de trucades o gestió telefònica avançada
  • servei personalitzat d’atenció de visites i sales de reunions

  Amb l’oficina virtual, gaudeix de tots els avantatges d’una oficina professional per un preu molt assequible, adaptant el preu i el nivell de servei al teu tipus de necessitat.

  AUTOR: Àlex Martínez

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat