Qui és qui a CAPER - Centre d'Aprenentatge Personalitzat


 • Etiquetes: 20è aniversari Caper | Temps de lectura: 7 minuts

  dimarts, 17 octubre, 2023 - 12:00

   

  CAPER (centre d'aprenentatge personalitzat) és un centre de reforç escolar i preparació de proves d'accés de Terrrassa que va iniciar la seva activitat el setembre del 2003. La missió de Caper consisteix a complementar el paper de l'escola, família i especialistes en la formació d'estudiants de Primària, ESO, Cicles Formatius, Batxillreat i Proves d'accés (PAU i PAP principalment).

  A continuació us presentem, un per un, els professionals de CAPER:

  PEP JORNET ALAVEDRA

  Soci fundador, gerent i Coordinador de Proves d'Accés i Universitat

  Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, ben aviat va tenir clar que el que volia era emprendre i gestionar un negoci globalment més que especialitzar-se en una àrea concreta.
   
  Va cofundar Caper fa 20 anys amb dos familiars, el setembre del 2003 i des de llavors ha desenvolupat pràcticament totes les funcions possibles en una organització: recepcionista, manteniment, Comptabilitat i Finances, Personal i recursos humans, Màrqueting, Organització i Sistemes, Estratègia i Innovació... i també professor de casals d'estiu, de reforç escolar i d'Economia de l'Empresa a les PAU.
   
  Tota aquesta experiència li ha permès conèixer el món de l'empresa i el sector del reforç escolar i de preparació de Proves d'Accés. Així que, quan ha calgut fer créixer l'equip, li ha resultat molt útil haver desenvolupat ell mateix gran part de les tasques i funcions demandades.
   
  Les seves grans aficions són la natura, l'esport i la família, i en especial compartir temps amb la seva dona i dues filles amb qui viu a Vacarisses, lloc on sempre ha estiuejat tot i que ell és nascut a Barcelona.
   
  Parcialment, també exerceix d'assessor fiscal i comptable i algun dia li agradaria poder portar un equip infantil de bàsquet, ja que recentment ha obtingut el títol d'entrenador de bàsquet base.
   
  Fan del misteri de la vida, es manté fidel al seu lema: res és impossible...de provar.

   

  ROSA JORNET MARSAL

  Sòcia fundadora i directora pedagògica i coordinadora d'ESO, Batxillerat i Cicles

  Sòcia fundadora de Caper des dels seus inicis fa 20 anys. A més, és la directora pedagògica i coordinadora d'ESO, Batxillerat, Cicles i universitat.
   
  És llicenciada en Biologia i té el Diploma d'Estudis Superiors Especialitzats (DESE) d'Antropologia Biològica. Des de fa 38 anys, és professora de secundària, i ha dedicat tota la seva vida a la seva gran passió que ha sigut la docència, acompanyant i motivant nens i adolescents en el món acadèmic. Abans de l'obertura de Caper, també va ser durant molts anys directora d'ESO i Batxillerat d'una escola concertada, en el pas de l'EGB a l'ESO.  
   
  Va ser el seu germà Joan, també soci fundador, qui la va animar quan ja havia deixat el càrrec a obrir el centre, davant de les seves inquietuds per tots aquells alumnes que necessiten un aprenentatge més personalitzat. Va ser professora a Caper durant els primers anys i des dels inicis ha format al seu professorat en trastorns d’aprenentatge i en la seva metodologia, que es basa en la motivació (reforç positiu), en l'adquisició d'autonomia i en pujar l'autoestima de l'alumnat.
   
  A més, sempre ha assessorat les famílies de manera personalitzada i ha fet un seguiment exhaustiu de cada cas, intentant oferir les millors solucions per cada un dels perfils que tenen al centre. D’altra banda, també ha impartit Tallers de TDAH, d'organització i planificació de l'estudi tenint com a referent el servei de tutoria organitzativa que s’ofereix a Caper. Addicionalment, també s’ha coordinat amb diferents especialistes com psicòlegs i psiquiatres, amb l’única finalitat de poder fer que les reeducacions pedagògiques  poguessin ajudar a millorar i a guanyar en seguretat als nostres alumnes.
   
  Les seves aficions són gaudir de la família, viatjar i fer esports en contacte amb la natura, com bicicleta, esquí, muntanyisme i altres, i això li permet observar i gaudir dels éssers vius i la vida.
   

  NÚRIA GARCIA PIQUÉ

  Docent i Coordinadora de Primària

  Fa 20 anys va acabar la Diplomatura de Mestra de Primària i, des d'aquell moment, va començar a exercir. Ha treballat a diverses escoles i, des de fa 18 anys també treballa a Caper.

  Des de ben petita havia volgut ser docent per poder transmetre coneixements als altres. Durant tots aquests anys assegura que ha tingut la sort de treballar amb nens i nenes de diferents edats i amb diferents necessitats, el que ha estat un repte constant però també una gran oportunitat de créixer com a professional de l'educació. 

  Per ella, treballar a Caper ha estat i és una experiència molt enriquidora. A més, des de fa dos cursos és també la Coordinadora de Primària. Principalment, la seva tasca és posar-se en contacte amb les famílies, explicar el nostre projecte, el dia a dia i, resoldre qualsevol dubte o problema que puguin tenir. A més, es fa càrrec de l'organització i supervisió de l'aprenentatge dels estudiants de Primària. Uns dels seus objectius és potenciar el coneixement i aprenentatge a través de material manipulatiu. És per això que s’han incorporat al centre diferents activitats i ella ha creat personalment d’altres, perquè tots els professors les facin servir a les seves sessions. Sens dubte, considera que la part més gratificant del seu treball és veure com els alumnes creixen i adquireixen coneixements i habilitats. 

  Les seves grans aficions són passar temps de qualitat amb el seu marit i les seves dues filles, gaudir de la natura passejant per la muntanya, especialment per Mura, i llegir un bon llibre. 
   

  CARLA SERRA GALINDO

  Responsable de Marketing i professora d'ESO i Batxillerat

  Va estudiar el grau d’International Business a la Universitat de Barcelona i l’any passat va graduar-se del Màster de doble titulació de Marketing Digital impartit per INESDI i la UPC. Des de petita havia volgut ser professora fins que va arribar Batxillerat i va descobrir l’economia. Així i tot, quan portava treballant gairebé un any al departament de Marketing i Vendes a una empresa de telemedicina, es va adonar que era el moment de provar i donar-li una oportunitat a la docència.

  Des de fa tres cursos és professora d’ESO i Batxillerat a Caper, impartint diferents assignatures des d’economia, matemàtiques, anglès, història, geografia, català o castellà. D’altra banda, des de fa tres cursos també és professora associada a la Universitat de Barcelona, on imparteix una assignatura en anglès i és tutora i membre de tribunals de Treballs de Final de Grau relacionats amb el desenvolupament d'una idea de negoci en un context global. Addicionalment, quan es va graduar del màster i era una de les professores que més classes impartia a Caper, se li va oferir ser la responsable de Marketing de Caper, activitat que compagina amb la resta de tasques per segona vegada aquest any.

  Per ella treballar a Caper és molt enriquidor, ja que veu la utilitat de la metodologia que fan servir i els resultats i retorn que té als seus alumnes. Caper sempre ha sigut un centre de referència, on professors que havia tingut a l’escola havien treballat i companys i amics seus havien sigut alumnes.

  La seva gran afició sempre ha sigut la música, especialment gaudir-la en directe. D’altra banda, també ha fet diferents voluntariats, com ser professora durant tres anys a una orquestra de nens amb necessitats especials o ser part de l’equip de protecció de nius de tortugues a la costa catalana. A més, passa una bona part del seu temps lliure amb els seus cosins petits, que són com germans per ella.

  Especial 20è aniversari Caper

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat