Qui és qui a Espai Gut? (professionals de la psicologia i la nutrició)


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 5 minuts

  dijous, 15 febrer, 2018 - 21:00

  ESPAI GUT (Carrer del Pare Llaurador, 29) és un espai de treball compartit que reuneix a professionals de la Psicologia i la Nutrició; especialistes en diferents àmbits, que busquen un entorn enriquidor on exercir la seva professió, i oferir servei terapèutic per a tota la família.

  Per a més informació sobre Espai Gut podeu enviar un correu electrònic a hola@espaigut.com o trucar al 936 248 662.

  Fa poques setmanes vam entrevistar a la Gisela Mora, la seva coordinadora (Gisela Mora (Espai Gut): «Volem esdevenir un punt de referència per als professionals de la psicologia i per a les famílies»).

  Avui us volem presentar l’equip que trobem a ESPAI GUT:

  Susana Mayorgas

  Psicòloga infantojuvenil

  Màster en Psicologia Clínica Infantojuvenil i Màster en Dificultats d'Aprenentatge.

   

  “Sóc psicòloga per vocació; des de ben petita vaig tenir clar que volia ajudar nens, com els que veia a classe, que tenien dificultats per aprendre, per gestionar les seves emocions, que cridaven l'atenció amb un mal comportament... A més, experiències personals em van fer voler conèixer més i millor l'ésser humà i conèixer-me més i millor a mi mateixa.  Avui dia, m'encanta poder posar el meu granet de sorra en la millora dels diferents aspectes de la vida dels petits i no tan petits, i poder orientar pares que arriben de vegades perduts i que només busquen el millor per als seus fills.”

   

  Mª Teresa Martínez.

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat d’Almeria (UAL). Experta en Psicologia Forense, en Dret Civil i en Mediació Familiar i Menors. Especialista en Teràpia Cognitivoconductual en Infància i Adolescència.

  “La meva trajectòria professional ha estat enfocada al treball en addiccions (adults i adolescents), així com als trastorns d'ansietat i depressió. A l'àrea infantil treballo principalment problemes de conducta i també assessorament a pares i mares.”

   

  Teresa Esquius

  Psicòloga d'infants i adolescents

  Llicenciada en Psicologia a la Universitat Blanquerna (Ramon Llull). Postgrau en Teràpia Breu i Estratègica per la Universitat de Girona.

  “La meva trajectòria professional està emmarcada en l'àmbit d'infància, adolescència i família, i enfocada a la detecció i el tractament dels trastorns de l'aprenentatge i les possibles dificultats emocionals que hi estan vinculades. També a l'acompanyament i orientació per a la millora de les dificultats de comunicació al si de la família. Treball coordinat amb centres escolars i altres professionals implicats amb l’infant.”

   

  Vera Schroeder

  Psicòloga d’adults i adolescents. Psicologia perinatal

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i​​ Màster en Teràpia Familiar Sistèmica a l’IESP i la Universitat de Girona. Formació en Psicologia de l'Esport i coach esportiva.

  “Crec fermament en la frase: "Està bé no estar bé". Com més tractem de mantenir tot al seu lloc, avançar i ignorar els senyals que necessitem ajuda, més difícil pot ser. La teràpia és una excel·lent manera de començar a autocuidar-se. Ajudo les persones i/o els membres de la seva família que estiguin oberts per a un treball terapèutic obert, honest i intel·ligent, a aprendre a confiar en el seu jo intuïtiu i desenvolupar les seves fortaleses internes. No hi ha dos clients iguals; per tant, la flexibilitat i la col·laboració en el meu treball són la clau.”
   

   

  Susagna Aróztegui

  Psicòloga i Kinesiòloga

  Kinesiologia: psicoteràpia per a la calma

  Kinesiologia: psicoteràpia per a la calma. La Kinesiologia és una disciplina que permet avaluar els desequilibris en la persona mitjançant el to muscular i la seva funcionalitat. Identifica numèricament els bloquejos i s'aplica l'harmonització corresponent al nivell més adequat. Les harmonitzacions poden ser de l'àmbit de la fisiologia, de la digitopressió, d'essències florals, del canvi de percepcions, del color, del so, etc.

   

  Irene Soler

  Psicòloga clínica d’adults

  Terapeuta familiar

  “La meva motivació per comprendre millor qui som i perquè actuem com ho fem em van portar a estudiar la carrera de Psicologia. Després de graduar-me com a psicòloga a la Universitat Ramon Llull (URL) vaig decidir continuar la meva formació realitzant el Màster General Sanitari i orientar la meva carrera cap a la Teràpia Familiar Sistèmica. Actualment estic immersa en el món de la Psicologia Perinatal.”

   

  Marisa Carreño

  Psicòloga i Logopeda

  Psicoteràpia individual i de parella

         

                         

                         

  “Tinc àmplia experiència professional en l’àmbit clínic i social. Treballo des d’una orientació basada en la psicologia dinàmica, centrada en la relació, la contenció, l’escolta i la comprensió. Realitzar una psicoteràpia és viure un procés, transitar un camí, realitzar un viatge..., des de l’enfortiment de les potencialitats de la persona, l’acompanyament i l’orientació, amb la finalitat de minimitzar gestionar el “patiment psíquic”.”

   

   

  Olga Esparch

  Psiconeuroinmunòloga, coach personal i PNL

   

   

  "La meva formació i experiència professional en el món de la salut aporta a les persones poder reequilibrar el seu organisme a través de la relació del seu cos amb l'alimentació i la suplementació nutricional i vitamínica. T'acompanyo mentalment i emocionalment a fer els canvis per tenir una conducta saludable i trobar -te millor."

   

   

  Gisela Mora

  Psicòloga d’adults

  Màster en Teràpia Familiar Sistèmica

  Coordinadora de l’Espai Gut

  “La meva experiència més satisfactòria en psicoteràpia amb adults és des de l’enfocament relacional. Treballem com ens sentim amb nosaltres mateixos i amb els altres, i busquem plegats solucions per alleujar les dificultats emocionals.

  Treballo en català, castella i anglès.”

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat