Qui és qui a Odontomed Institut Dental?


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 5 minuts

  dijous, 2 setembre, 2021 - 12:30

  Odontomed Institut Dental (Carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, 177, 08222 Terrassa, Barcelona) és un dels centres més complets i més ben equipats a Terrassa. Després de 30 anys de trajectòria, so especialistes en tenir cura de la salut dels seus pacients amb un criteri diagnòstic detallat, professional i honrat.

  Al seu equip compten amb especialistes en totes les àrees de l'odontologia per oferir una atenció acurada i personalitzada sense haver d'acudir a cap altre centre.

  A CONTINUACIÓ US PRESENTEM, UN PER UN, ELS PROFESSIONALS DE ODONTOMED INSTITUT DENTAL:

  Doctor Javier Rubio Domene

  Especialista en ortodòncia i Odontologia Conservadora. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i en Estomatologia per la Universitat Autònoma de Santo Domingo. Màster en la tècnica Damon, la més pionera en ortodòncia fixa.⁣⁣

  El doctor Rubio, fruit del seu treball, proximitat i professionalitat ha aconseguit que la clínica es converteixi en un referent a Terrassa després de 35 anys de trajectòria.

   

  Doctora Eleida Andújar González

  Especialista en Endodòncia i Pròtesis Dental. Llicenciada en Odontologia per la Universitat Autònoma de Santo Domingo.

  Compta amb més de 35 anys d'experiència i segueix formant-se en les últimes tècniques per brindar als seus pacients l'últimes novetats en tractaments de la seva especialitat.

  Gràcies a la seva feina, proximitat i constància des de l'any 1986, Odontomed Institut Dental s'ha convertit en la clínica dental de confiança de moltes famílies terrassenques.

   

  Javier Rubio Andújar

  Llicenciat en Odontologia i Especialista en cirurgia oral, periodòncia i implantologia avançades. Actualment es troba en constant formació i exerceix de professor en cursos privats d'implantologia oral avançada a Madrid, Lisboa i Alexandria.

  El seu tracte proper, empatia i professionalitat fan que cada vegada més pacients vingueu a visitar-nos per començar un tractament d'implants dentals. El seu tracte proper, empatia i professionalitat fan que cada vegada més pacients vagin a visitar-nos per començar un tractament d'implants dentals.

   

  Doctora Cintia Rubio Andújar

  Graduada en Odontologia per la Universitat Alfonso X El Savi a Madrid. Especialista en Ortodòncia, Ortopèdia Dentofacial i Odontopediatria per la Universitat d'Alcalá i Màster en la tècnica d'alineadors Invisalign.
  Formada, a més, en l'àrea de la Odontopediatria, el que li atorga una visió més completa per poder valorar integralment als més petits de la casa.

  La Dra. Cintia ens recorda que corregir la posició de les nostres dents no es tracta únicament d'un tema estètic sinó també de salut. Ja que una correcta col·locació dental ens facilitarà una bona higiene diària el que és fonamental per evitar futures càries i problemes de genives.

   

  Doctora Miroslava Janu

  Graduada en Odontologia per la Universitat de Granada i té un Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial per la Universitat d'Alcalà. A més, té un Màster en Odontologia Estètica per la Universitat CEU i s'ha format amb referents internacionals com el Dr. Autrán.

   

  Doctora Claudia Mendoza

  Graduada en Odontologia per la Universitat de Barcelona, especialista en Odontologia Estètica i Conservadora també per la Universitat de Barcelona, en la qual col·labora com a Professora del Màster en Estètica Dental.

  La Dra. Claudia Mendoza té l'especialització en Pròtesis Dental per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i s'ha format i actualitzat en Estètica Dental Avançada amb el Dr. Lorenzo Vanini a Milà i en Aplicació perioral d'Àcid Hialurònic a la Dental Academy del prestigiós Dr. Ferran Autrán.

   

  Liz Corrales

  La Liz exerceix funcions d'auxiliar de l'àrea de Pròtesis, Endodòncia i Conservadora. Molt eficient i treballadora, després de 4 anys d'experiència a la clínica ja coneix la filosofia de treball de l'equip i l'aplica a la perfecció. Sempre està disposada a ajudar a l'equip, acompanyant a el pacient en tot moment.

   

  Tania Urbano

  El tracte proper, empatia i atenció exquisida cap al pacient la caracteritzen. La seva forma de fer i la seva professionalitat fan d'ella una Coordinadora de Clínica i d'Administració excel·lent.

   
   
  Mirian Urbano

  És la responsable de l'Àrea de Recepció i Atenció a l'Pacient. És la "veu" d'Odontomed Institut Dental quan els truqueu i la primera persona que us trobareu a l'entrar a les seves instal·lacions. Alegre i extravertida, sempre disposada a buscar-vos la millor solució i atendre-com més aviat millor.

  Entre les tasques que desenvolupa a la clínica en destaquen la recepció i atenció a client, realització i lliurament de pressupostos i la planificació de les agendes dels doctors.

   
  Anabel Molina

  L'Anabel és auxiliar responsable de l'Àrea de Cirurgia i Periodòncia. Riallera i alegre, destaca per la seva dedicació i bon tracte als pacients en els moments de cirurgia.

   

  Maria José Maldonado

  La Maria José porta 15 anys a la clínica i és un pilar fonamental a Odontomed Institut Dental a dia d'avui. Alegre, eficient i empàtica amb els pacients, realitza tasques d'auxiliar en l'Àrea d'Odontologia Conservadora i Ortodòncia.

   

  Anna Escolà

  L'Anna és auxiliar de l'Àrea d'Ortodòncia i Odontologia Conservadora. Destaca pel seu bon tracte, empatia i proximitat amb el pacient que majoritàriament són nens i adolescents.

   
   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat