Qui ha guanyat el sorteig d'un dinar organitzat per Ricardo i Montse a Instagram?


 • Etiquetes: sorteig, Instagram | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 10 octubre, 2018 - 18:00

  Ricardo i Montse (Instagram) i connecTerrassa hem organitzat el sorteig a través d'Instagram d'un dinar consistent en un primer plat (200 gr) + un segon plat (200 gr) a escollir entre tots els plats disponibles el dia de la recollida.

  El termini de presentació era fins al dimarts 22 d'octubre a les 10.00 h. Per a optar al premi calia complir amb 3 requisits (veure normes aquí).

  Un cop finalitzat el termini, hem agafat el llistat de participants inscrits als dos comptes d’Instagram (en 4 posts en total, dos a cada compte d'Instagram: 1 - 2 - 3 - 4), hem comprovat que complissin els requisits i, utilitzant la web sorteiogram.com hem escollit un candidat de cadascun dels posts. Amb els 4 candidats hem escollit el guanyador/a amb la web sortea2.com.

  Adjuntem el resultat del sorteig.

   

  PERSONA GUANYADORA: @vickyrrake

  ** La persona guanyadora haurà de passar a recollir el premi dins dels 30 dies següents a la data de comunicació del nom guanyador. Podrà passar per la parada de Ricardo i Montse del Mercat de la Independència o per la botiga del carrer de la Rasa, 108 de Terrassa.

  ** El dinar consisteix en un primer plat (200 gr) + un segon plat (200 gr) a escollir entre tots els plats disponibles el dia de la recollida.

  Felicitats!

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat