Qui seran els beneficiaris del 13è Torneig Hockey Solidari que se celebra el 4 de juny al Club Egara?


 • Etiquetes: hoquei | Temps de lectura: 5 minuts

  dimarts, 7 febrer, 2023 - 09:00

   

  El diumenge 4 de juny se celebra el 13è Torneig Hockey Solidari al Club Egara. Després de valorar exhaustivament les propostes rebudes, l’Associació THS ha acordat aquesta setmana destinar la recaptació del 13è THS als següents projectes:

  • "Club esportiu inclusiu GOEL 2023" de Fundació Privada GOEL

  Projecte per impulsar l'esport per a infants i joves com a eina educativa i de prevenció de conductes de risc, mitjançant la creació d'equips esportius i l'organització d'un casal esportiu d'estiu per a adolescents: Campus d'estiu, 2 equips de futbol, grup multiesports, activitats lúdic-esportives i formació per a tècnics i voluntaris.

  • Esport i Educació" de Càritas Terrassa

  Projecte de reforç educatiu que no es limita a resoldre les tasques escolars, sinó que pretén estimular l'aprenentatge, potenciar les capacitats personals, augmentar l’autoestima i potenciar la socialització i l’autonomia. Una eina molt potent i que facilita la inclusió social, personal i comunitària és l’esport, que té un gran potencial educatiu. Practicar-lo serà molt important per a la formació física, mental, emocional i social dels nens i adolescents. Per això, a través de l’atenció individualitzada, l’acompanyament i la vinculació a un pla de treball, l’objectiu és facilitar-ne l’accés, i disminuir el cost de les famílies amb beques econòmiques i sensibilitzar i donar visibilitat als nens i a les seves famílies de la necessitat i importància de l’esport en l’àmbit de la salut, d’educació i de socialització.

  • "Atenció al pacient amb HCL" d’Asociación Todos contra la Histiocitosis

  Des de Terrassa s’impulsa aquest projecte que té com a objectiu col·laborar amb les accions de l’hospital de Sant Joan de Déu per avançar en la recerca d’aquesta malaltia minoritària: base de dades, caracterització molecular, caracterizació de PDL-1, paràmetres de diagnòstic i seguiment i estudi de detecció precoç.

  • Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món.

  Suport econòmic per poder disposar un cop per setmana d'un pediatre, per atendre la patologia infantil tan prevalent a Nepal, que doni suport als dos metges generalistes que treballen a l'hospital i que ajudi a la seva formació en patologia bàsica infantil.

  --

  El THS escull tres projectes presentats per associacions i col·lectius que treballin en iniciatives que tinguin els nens i nenes de Terrassa o Matadepera d'entre 0 i 16 anys com a protagonistes. Així mateix, es tria un projecte d'ajuda al Tercer Món. Tots ells es presentaran en un acte públic i obert a tothom que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de març a les 10 h al Club Egara.

  Un referent de la solidaritat

  L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

  Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en el hockey, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions de hockey, pàdel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

  L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.

  Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.

  Per a més informació: www.torneighockeysolidari.org

  --

  Hockey per Terrassa és una societat civil particular constituïda el 7 de març de 2011, arran d’un conveni de col·laboració per a la projecció del hockey entre els clubs terrassencs amb representació a la Divisió d’Honor —Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa— signat el 6 de juliol de 2010. L’1 de gener de 2017 s’hi va afegir el Línia 22 HC i, per tant, Hockey per Terrassa en l’actualitat representa la suma dels quatre clubs de hockey de la ciutat.

  Té per objectius potenciar i millorar el hockey terrassenc establint un model de col·laboració únic amb la ciutat i el món empresarial, però mantenint sempre la independència dels clubs i la rivalitat esportiva sana que ha omplert d’èxits les seves vitrines.

  Informació sobre els seus serveis: 

  • Difusió de les activitats de hockey que se celebren a Terrassa.
  • Cerca de patrocinadors per als clubs de hockey de Terrassa.
  • Coordinar diferents actuacions que es duen a terme conjuntament amb els clubs.
  • Disposen d’una pàgina web i perfils a les diferents xarxes socials.

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat