Quina oferta de cursos de català per a empreses ofereix el CNL i com funcionen [CNL Terrassa i Rubí]


 • Etiquetes: CNL de Terrassa i Rubí | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 18 novembre, 2021 - 12:00

  Qui som? 

  El CPNL és una institució pública dedicada a la formació, a l'extensió del coneixement i al foment de l'ús del català en tots els àmbits, especialment en el de les empreses.

   

  Quina oferta hi ha?

  L'oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un catàleg complet de cursos de català:

  • Els cursos generals, per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. Els cursos s'imparteixen d'acord amb el Marc europeu comú de referència, amb certificació homologada. 

  • Els cursos especialitzats, per a persones que volen desenvolupar o consolidar competències lingüístiques i comunicatives. Permeten millorar la pràctica oral i escrita de la llengua i comunicació (grups de conversa, escriptura eficaç...), practicar aspectes concrets de gramàtica (aspectes gramaticals, pronoms relatius, reforç d'ortografia...) o adquirir coneixements lingüístics específics sobre qüestions concretes, com ara l'atenció telefònica, com fer una exposició oral o com escriure a través de les xarxes socials. 

  Trobareu més informació a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/

   

  En quines modalitats?

  Els cursos s'ofereixen en modalitat virtual, semivirtual i en línia. L’oferta de cursos presencials s’amplia en els cursos de nivell més bàsics. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

   

  Són cursos gratuïts?

  Els cursos del nivell bàsic (A2) són gratuïts. Els altres cursos són de pagament. Es poden consultar els preus i les reduccions a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/preus/ 

   

  Hi ha alguna altra modalitat que no suposi assistir a un curs?

  Un altre recurs que el CPNL posa a disposició de les organitzacions és el Voluntariat per la llengua a les empreses, una manera distesa i còmoda de millorar el català parlat amb una parella lingüística en el mateix entorn laboral.

   

  Quan comença la inscripció?

  La inscripció general és del 17 al 21 de desembre. 

   

  S’ha de fer una prova de col·locació?

  El CPNL ha obert el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements. Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, ja es poden sol·licitar a partir del 2 de novembre, i fins al 10 de desembre.

  Trobareu més informació a cpnl.cat/serveis/empreses/

  --

   

  Per descomptat que si necessiteu un cop de mà en la correcció de qualsevol altra comunicació en català, ens la podeu fer arribar a aquesta mateixa bústia sempre que us faci falta:

  Centre de Normalització Lingüística Terrassa i Rubí

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat