Quina oferta de cursos de català ofereix el CNL i com funcionen [CNL Terrassa i Rubí]


 • Etiquetes: CNL de Terrassa i Rubí | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 10 setembre, 2021 - 12:00

   

  Qui som? 

  El CPNL és una institució pública dedicada a la formació, a l'extensió del coneixement i al foment de l'ús del català en tots els àmbits, especialment en el de les empreses. 

   

  Quina oferta hi ha?

  L'oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un catàleg complet de cursos de català:

  • Els cursos generals,  per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. 

  • Els cursos especialitzats, per a persones que volen desenvolupar o consolidar competències lingüístiques i comunicatives. Permeten millorar la pràctica oral i escrita de la llengua i comunicació (grups de conversa, escriptura eficaç...), practicar aspectes concrets de gramàtica (aspectes gramaticals, pronoms relatius, reforç d'ortografia...) o adquirir coneixements lingüístics específics dels seus àmbits professionals (atenció a la gent gran, comunicacions administratives...). 

  Trobareu més informació a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/

   

  En quines modalitats?

  Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts. 

   

  Són cursos gratuïts?

  Els cursos del nivell bàsic (A2) són gratuïts. Els altres cursos són de pagament. Es poden consultar els preus i les reduccions a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/preus/ 

   

  Quan comença la inscripció?

  La inscripció general és del 13 al 15 de setembre. 

   

  S’ha de fer una prova de col·locació?

  Per fer un curs de català al CPNL primer has de fer una prova de col·locació o acreditar el nivell aportant un certificat oficial de llengua catalana, excepte si ja has fet un curs de català al CPNL.  

  Trobareu més informació a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/pas-1/

   

  --

  Per descomptat que si necessiteu un cop de mà en la correcció de qualsevol altra comunicació en català, ens la podeu fer arribar a aquesta mateixa bústia sempre que us faci falta:

  Centre de Normalització Lingüística Terrassa i Rubí

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat